Freja eID avtalar om e-tjänstelegitimationen Freja OrgID för alla anställda i Kungälvs kommun
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Freja eID har tecknat avtal om e-tjänstelegitimationen Freja OrgID för alla anställda i Kungälvs kommun

Freja eID har tecknat avtal om e-tjänstelegitimationen Freja OrgID för alla anställda i Kungälvs kommun

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar att ännu en kommun har tecknat avtal om Freja OrgID.

Kungälvs kommun har tecknat avtal för användning av e-tjänstelegitimationen till 5 000 kommunanställda.

Freja OrgID är den enda e-legitimationen som kan hålla isär privat och tjänstebaserad användning, vilket gör att tjänsten snabbt fått ökad spridning bland kommuner i Sverige som vill erbjuda sina anställda denna flexibilitet.

Freja eID avtalar om e-tjänstelegitimationen Freja OrgID för alla anställda i Kungälvs kommunMed Freja får användare av tjänstelegitimationen även tillgång till en privat e-legitimation i mobilen som öppnar upp för identifiering i fysiska miljöer såsom recept- och paketutlämning.

Styrkan i att kunna särskilja yrkeslivet från privatlivet vid identifiering gör Freja till en unik lösning på marknaden.

Avtalet innebär en fast månadskostnad baserat på den SaaS-modell (Software as a Service) som Freja erbjuder för att lättare förutspå kostnader.

I avtalet med Kungälvs kommun tillhandahålls tjänsten för aktivering av Freja OrgID av partnern Svensk e-identitet.

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

”Vi välkomnar Kungälvs kommun till den växande skaran kommuner som uppskattar nyttan med Freja OrgID. En av de viktigaste fördelarna med OrgID är att kommunen har kontroll över och kan hantera sina användares hela livscykel vilket bidrar till minimal administration och höjd säkerhet.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00