Frends är stolta över erkännandet som iPaaS i Gartners Magic Quadrant 2023
Hem NYHETER Frends är stolta över erkännandet som iPaaS i Gartners Magic Quadrant 2023 Worldwide

Frends är stolta över erkännandet som iPaaS i Gartners Magic Quadrant 2023 Worldwide

Publicerat av: Redaktionen

Frends är stolta över erkännandet som iPaaS i Gartners Magic Quadrant 2023, Worldwide.

Gartner Magic Quadrant är en serie djupgående analyser och undersökningar av utvalda branscher som erbjuder en helhetsbild och insikter kring marknad och olika leverantörer av lösningar.

Årets undersökning ”utvärderar 16 leverantörer för att hjälpa ledare inom software engineering att välja en iPaaS-lösning som passar för deras taktiska och strategiska riktning.”

“Vi anser att Frends presenterat en responsiv iPaaS som är anpassad efter slutkonsumenten. Vår högsta prioritet är kundupplevelsen, och ett nära samarbete med våra partners. Frends iPaaS har sitt fäste i norra och västra Europa, och vi finns nu även i Asien, där vi förutom Malaysia snart kommer att lansera i ytterligare sju länder”, säger Jukka Rautio, VD på Frends.

Frends är stolta över erkännandet som iPaaS i Gartners Magic Quadrant 2023För att hålla jämn takt med digitaliseringen måste företag skapa en mer skalbar och användarvänlig verksamhetsmodell. Frends iPaaS kopplar samman och hanterar data över ett flertal olika kanaler och ökar effektiviteten genom automation samtidigt som lösningen minskar affärsrisker och gör nya affärsområden mer agila. Totalt har 4000 kunder, bland annat St1, Orion, Mehiläinen, Oral och Tokmanni, valt den hybrida integrationsplattformen som går snabbt att komma igång med, är visuellt tydlig och högt uppskattad av utvecklare och beslutsfattare.

Med snöbollseffekt har Frends nu etablerats i 16 olika länder, och antalet kunder har ökat sexfaldigt under 2022. Den imponerande tillväxten talar för sig själv: Frends årliga omsättning har ökat med hela 44 procent i år, medan leveranstillväxten har ökat med 28 procent. Dessutom har personalstyrkan ökat med 33 procent. Inför 2025 satsar Frends på att bli marknadsledande i Skandinavien och topp tre när det kommer till integrationsplattformar i Europa.

“Vi tror starkt på att vi kommer fortsätta växa i samma takt och att vi kommer tredubbla antalet kunder årligen. Vi kommer fortsätta att bygga det Frends håller på att växa till och kapitalisera på alla möjligheter vi har byggt upp under de senaste åren. Frends är helt enkelt den mest utvecklarvänliga och affärsinriktade integrationsplattformen”, säger Rautio.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00