HCL firar 10 år av framgång och innovation i Frankrike

Ett decennium av långvarig tillväxt markeras med öppnandet av ett nytt kontor i Paris.

HCL firar 10 år av framgång och innovation i Frankrike 1Det globala teknologiföretaget HCL Technologies Limited (HCL) firar 10 år av framgång och innovation i Frankrike. I samband med 10-årsfirandet har HCL öppnat ett nytt modernt kontor i centrala Paris för att stödja ytterligare tillväxt i regionen. 10-årsjubileumet är inte bara en viktig milstolpe för HCL, utan signifierar även företagets tydliga vision för framtiden och dess snabba tillväxtresa i Frankrike.

Förutom själva öppnandet av det nya kontoret genomförde HCL även ett antal andra evenemang för att fira jubileumet, inklusive lanseringen av ett unikt program i Paris för påverkansarbete. Forumet Digital Disruption Decoded samlade internationella experter från ledande organisationer, lokala universitet och myndigheter, för att gemensamt sätta impulser för samhället och ekonomin i den digitala tidsåldern.

För att fortsätta momentumet av firandet i Frankrike under nästa år har HCL en mängd spännande innovationsinitiativ inplanerade. De inkluderar bl a en Hackathon, som kommer att ge HCLs kunder möjligheten att omgående kunna påbörja en omvandlingsresa och utveckla teknologilösningar för det kommande decenniet. HCL ser fram emot sin fortsatta tillväxt i Frankrike och att bereda väg för långtgående framgångar.

– Under våra tio år i Frankrike har vi åtagit oss att skapa en gemensam framtid genom relationer och investeringar som skapar en enhetlig tillväxt, säger Sandeep Saxena, Executive Vice President, HCL Technologies.  Vi har etablerat ett betydande antal långsiktiga engagemang med några av Frankrikes största och mest kända varumärken genom vår vision om stärkt tillit och teknologi. Denna framgång har drivits på av vårt fortsatta fokus på våra lokala anläggningar och utvecklingen av en lokal talangbaserad leveransorganisation. I dag, när vi blickar framåt mot de kommande tio åren, är vi redo att frigöra den verkliga potentialen i våra strategiska partnerskap och lokala talanger.

Sedan 2009 har HCL hjälpt företag i Frankrike att kunna föreställa sig och omvandla sina verksamheter genom teknologiledd innovation.

Några viktiga milstolpar inkluderar:

  • HCL har idag mer än 330 anställda i Frankrike, med stöd av tusentals lagkamrater runt om i världen som betjänar våra franska kunder.
  • HCL har investerat i två datacenter och ett leveranscenter i Lyon för att ligga i framkant inom new age-forskning och teknologiledd innovation, driva ytterligare tillväxt och attrahera fler lokala talanger till sin personalstyrka.
  • HCL har sedan 2009 samarbetat med mer än 22 Global 2000-företag i Frankrike, inklusive Alstom, Aperam, Luminus (EDF Group), Airbus och Biomerieux, genom att stötta dem med teknikinnovation, komplex ingenjörsteknik och företagsomvandling.
  • HCLs strategiska förvärv inkluderar Volvo IT, Geometric och utvalda IBM-produkter för säkerhet, marknadsföring, handel och digitala lösningar har ytterligare drivit på företagets tillväxt i Frankrike.