Huawei Horizon firade samarbeten – Pedab Sweden är Distributor of the Year
Hem LEVERANTÖRHUAWEI Huawei Horizon firade samarbeten – Pedab Sweden är Distributor of the Year

Huawei Horizon firade samarbeten – Pedab Sweden är Distributor of the Year

Publicerat av: Redaktionen

Huawei Horizon Nordic Partner Summit 2023, anordnad av Huawei Enterprise Nordic, firade Huaweis partners och samarbetet för att främja digitalisering i alla nordiska och baltiska länder.

Mer än 120 Huawei-partners samlades på onsdag kväll på Vasateatern i Stockholm.

På agendan var bland annat innovationer, nya produktlösningar och framför allt digitaliseringens roll i den gröna omställningen. Under kvällens middag tilldelades Pedab Sweden priset Huawei Enterprise Distributor of the Year.

Huawei har verkat i de nordiska länderna i över 20 år. Ända sedan början har verksamheten byggt på gott samarbete med partners. Huawei Enterprise har i sin tur under hela sin verksamhet och tillsammans med sina partners varit en viktig del av samhällets digitalisering.

– Vårt mål är att kombinera digitalisering och energiproduktion, utveckla rena energiformer och främja grön övergång. Vi har förbundit oss till att skapa förnybara energibaserade energisystem, effektivera energiproduktion och energianvändning samt bygga gröna, koldioxidsnåla, smarta datacenter och nätverk, sade Huawei Europes VP Kenneth Fredriksen i sitt välkomstanförande.

– Detta kan dock inte uppnås på egen hand, och det är därför vi också förbundit oss till tre grundläggande värderingar: öppenhet, samarbete och gemensamma framgångar. Allt vi bygger upp sker i samarbete med våra partners, kunder och samhället.

Det norska R&D-företaget Simula Consulting höll också ett anförande på Huawei Horizon. Simula Consulting ansvarar för utvecklingen av AI-modellen i Huaweis laxprojekt. Simula Consultings CTO Omar Richardson berättade om hur teknologi kan användas för att bevara biologisk mångfald.

Huawei Horizon firade samarbeten – Pedab Sweden är Distributor of the Year

Pedab Sweden blev Huawei Enterprise Distributor of the Year.

– De flesta av dagens hypade AI-lösningar är inte skapade för att lösa problem, de gör bara riktigt coola grejer. Fokus borde nu ligga på att skapa innovationer för att lösa tekniska, sociala och miljöproblem. Sådana som bygger det omöjliga, sa Richardson i sitt keynote-anförande.

– We need imagination more than ever, sa futuristen Paulina Modlitba i sitt anförande, där hon framhävde vikten av utmaningar när det gäller att skapa innovation och nya lösningar.

Enligt Modlitba har de bästa innovationerna skapats för att lösa utmaningar, men å andra sidan minskar bekvämlighet intresset för och behovet av innovationer.

– Vi behöver nya sätt att utforska framtiden – att använda de plattformer som finns, t.ex. storytelling och AI kan ge oss de bästa möjligheterna att göra det, även om framtiden blivit mer komplex, avslutade Modlitba.

Liksom tidigare år delade Huawei ut ett antal priser till sina partners. Utmärkelsen för Distributor of the Year 2022 tilldelades Pedab Sweden.

– Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Huawei, och jättestolta över denna utmärkelse. Vi och Huawei har en gemensam målsättning att via våra partners erbjuda våra kunder de bästa lösningarna. Utan dem hade vi inte varit här, sa Pedabs VD Karin Fröberg.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00