EISA utser HUAWEI WATCH Ultimate till “Best Premium Smartwatch of 2023-2024”
Hem LEVERANTÖRHUAWEI EISA utser HUAWEI WATCH Ultimate till “Best Premium Smartwatch of 2023-2024”

EISA utser HUAWEI WATCH Ultimate till “Best Premium Smartwatch of 2023-2024”

Publicerat av: Redaktionen

När HUAWEI WATCH Ultimate först lanserades på marknaden tidigare i år var det många som uppmärksammade dess nya innovationer.

Med 10atm dykkapacitet och det zirconium-baserade liquid metal materialen var den smarta klockan branschledande.

Nu har den även fått bekräftelse från branschexperter som har utvärderat den. EISA (Expert Imaging and Sound Association) har gett HUAWEI WATCH Ultimate utmärkelsen “Best Premium Smartwatch of 2023-2024”. De hyllar klockan för dess utmärkta konstruktion och lyfter även fram de framstående funktionerna. Nedan är det som experterna inom EISA har lyft fram.

“Snygg design och bred funktionalitet”

EISA utser HUAWEI WATCH Ultimate till “Best Premium Smartwatch of 2023-2024”Inte bara imponerar HUAWEI WATCH Ultimate med sin avancerade teknik för hälsa och dagligt bruk, den matchar också upp både stilmässigt och praktiskt till varje tillfälle – oavsett om det är vandring bland klipporna på helgen eller en premiär på röda mattan. Den finns i Voyage Blue och Expedition Black och man har inte sparat på något när det gäller hårdvaran med Zirconium-baserad Liquid Metal material som har hårdhet, vattenresistens och en tålighet som överglänser både titan och rostfritt stål.

EISA har också lyft fram att WATCH Ultimates ytskikt med safirglas och boett i keramik som ramar in en 1,5 tums AMOLED display som ger den smarta klockan en helhet som lik den hos kända traditionella lyxklockor.

“Bär den var du vill – även under vatten ned till 100 m djup”

HUAWEI WATCH Ultimates vattenresistens ned till 100 meter gör den till en av de djupaste dykarna på marknaden inom smarta klockor. Det är därför som EISA-panelen har lyft fram att klockan är till för användare som vill ”vara på topp oavsett äventyr”. Funktionen 10atm kapacitet innebär inte enbart att den klarar djupet utan kommer även med en avancerad dykdator som ger användaren guidning och de tekniska verktyg som behövs för att slutföra undervattensdyk, med program för såväl sportdykning som professionell dykning att välja mellan.

Klockan fungerar inte bara i vatten utan har även funktioner för äventyr på land. Den helt nya funktionen Expedition Mode styrs av ”Precision Dual-Frequency Five-System GNSS” positionskapacitet och stöder många avancerade utomhusaktiviteter. Det ger äventyrare de verktyg de behöver för att navigera på okänd mark. När Expedition Mode är aktiverad kan klockan visa data som tid, batterikraft, datum, utforskningstid, hjärtrytm, distans till mål samt distans avverkad för att hjälpa användare att förstå sin status och framsteg för utmaningen. Utomhusinformation som altitud, lufttryck, avancerade vädervarningar, soluppgång och solnedgång, månfaser och tidvatten visas tydligt vilket hjälper användare att ha full översikt över omgivningens förändringar och undviker risker som stormar, blixt och åska.

”Imponerande batterikapacitetet som håller upp till två veckor”

EISA har också kommenterat batterikapaciteten i sitt uttalande i och med utmärkelsen. Den smarta klockan introducerar en ny generation av trådlös snabbladdning och 2 veckors batteritid1med sitt kraftulla 530mAh batteri som innebär att användare kan gå upp till 2 veckor utan att behöva oroa sig för attf å slut på batteri eller alltid bära med sig en laddare. Praktiskt när man reser utomlands eller går på en expedition i naturen långt bort från civilisationen.

Och även om användare börjar få slut på batteri kan endast 10 minuters laddning ge 25% kapacitet och 60 minuter ger full laddning.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00