Huawei lanserar Huawei Mate X – världens snabbaste vikbara 5G mobiltelefon
Hem Produkt NyheterMobilerHuawei Huawei lanserar Huawei Mate X – världens snabbaste vikbara 5G mobiltelefon

Huawei lanserar Huawei Mate X – världens snabbaste vikbara 5G mobiltelefon

Publicerat av: Redaktionen

Under årets Mobile World Congress i Barcelona lanserar Huawei världens snabbaste, vikbara 5G mobiltelefon.

Huawei lanserar Huawei Mate X – världens snabbaste vikbara 5G mobiltelefonNya Huawei Mate X visar upp en helt ny smartphonedesign med sin vikbara form. Den nya mobiltelefonen kombinerar den smarta mobilens egenskaper med surfplattans. Huawei Mate X har en Falcon-Wing-vikning av skärmen, 7-nanometers 5G-multimode chipset Balong 5000, är försedd med ett 4500mAh-batteri som stödjer Huawei SuperCharge 55W och den helt nya färgen – Interstellar Blue. I vikt läge är skärmen 6,6 tum stor och i fullt utvikt läge så blir den en superslimmad surfplatta med en 8 tums skärm. Den nya multi-formfaktorn som nya Huawei Mate X representerar fullkomligt revolutionerar både produktivitet och underhållning på en mobil enhet.

– Huawei Mate Xs revolutionerande formfaktor uppnås genom vårt starka fokus på forskning och utveckling. Den representerar en resa in i det okända. Som en helt ny typ av smarta mobiler representerar Huawei Mate X en resa in i det outforskade. Huawei Mate X kombinerar 5G, vikbar skärm, AI och ett nytt användargränssnitt som syftar till att ge konsumenten en helt ny upplevelse. Huawei Mate X är den första nyckeln som öppnar dörren till det smarta livet med 5G, säger Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group.

Den 6,6 tums dubbla displayen är en Fullwiew-skärm. I uppvikt läge blir skärmen en 8 tums surfplatta och endast 5.4 mm tunn. Bilder visas med extrema detaljer och tydlig klarhet. Den lättviktiga vikbara mobilen har en Interstellar Blue färg som framhäver tekniken och sätter ribban för framtida smarta mobiler.

Den vikbara OLED-skärmen har ett FullView visningsläge och är utrustad med världens första 7-nanometers 5G-multimode chipset, Balong 5000, som kombinerat gör den nya telefonen till ett produktivt kraftpaket. Användaren kan göra flera saker samtidigt bättre än tidigare och dra fördel av att använda två skärmar simultant och få en desktop-liknande upplevelse.

Huaweis flaggskeppsmobiler har alltid levererats med kraftfulla kameror och Huawei Mate X är inget undantag. I den nya mobilen ingår de senaste Leica-kamerorna vilka stöds av de mest avancerade bildfunktionerna som hittills skapats. Den vikbara designen gör det möjligt för kamerans system att spela rollen som både främre och bakre kameror vilket resulterar i en revolutionerande fotoupplevelse.

Huawei Mate X är försedd med ett 4500mAh-batteri och stödjer Huawei SuperCharge 55W.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>