Datto lanserar mjukvaruversion av backup- och återställningssystemet SIRIS
Hem LEVERANTÖRDATTO Datto lanserar mjukvaruversion av backup- och återställningssystemet SIRIS

Datto lanserar mjukvaruversion av backup- och återställningssystemet SIRIS

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] IT-företaget Datto lanserar idag en ny version av vSIRIS, som har designats om från grunden för att leverantörer av IT-tjänster i större utsträckning ska kunna uppfylla sina kunders dataskyddskrav på distans.

Datto specialiserar sig på molnbaserad mjukvara och tekniklösningar skräddarsydda för leverantörer av IT-tjänster (MSP:er) och lanserar nu dataskyddsprogrammet Virtual SIRIS (vSIRIS) med förbättrad prestanda, mer flexibilitet och en ny prissättningsmodell.

Med den nya mjukvaruversionen av Dattos ledande SIRIS-lösning kommer vSIRIS att erbjuda IT-tjänsteleverantörer flexibiliteten att uppfylla de olika dataskyddskraven för sina slutkunder med fullt integrerad programvara som körs på kundernas egna enheter.

Datto lanserar mjukvaruversion av backup- och återställningssystemet SIRISvSIRIS är utformat för att stötta flera privata molnmiljöer och virtuella implementeringar och förser MSP:er med omfattande och skalbar programvara för säkerhetskopiering och återställning vilket skyddar dem och deras kunder i kampen mot ransomware. vSIRIS gör det också möjligt för MSP:er att hantera och lagra säkerhetskopior enkelt, flexibelt och kostnadseffektivt, antingen via egen hårdvara eller i molnet. Den nya lösningen erbjuder också möjligheten att lägga till fler resurser för att stötta krävande laster samt ansluta till extern lagring, till exempel SAN (Storage Area Network) eller NAS (Network Attached Storage)-enheter.

– Med den stora övergången till distansarbete är det ofta inte möjligt för MSP:er att besöka sina kunders kontor för att konfigurera hårdvaran för säkerhetskopiering, säger Scott Gower, Nordenchef Datto. vSIRIS möjliggör en enklare och mer flexibel implementering i en tid då vi har hybrida arbetsplatser. Antalet cyberattacker kommer bara att fortsätta öka, och det framhäver vikten av kontinuitet i verksamheten, vilken är viktig att skydda både för MSP:erna och deras kunder. vSIRIS är en kostnadseffektiv mjukvarulösning som ger MSP:er den extra flexibilitet de behöver för att möta sina kunders olika dataskyddsbehov i kundernas lokaler, i deras virtuella miljöer eller i deras privata moln.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00