Hem Nyheter IDC MarketScape utser Aruba till ledande inom trådlösa nätverk

IDC MarketScape utser Aruba till ledande inom trådlösa nätverk

Publicerat av: Redaktionen

Aruba har bedömts och utnämnts till “ledare” i rapporten Worldwide Enterprise Wireless LAN 2019 Vendor Assessment, som ges ut av IDC MarketScape.

IDC MarketScape utser Aruba till ledande inom trådlösa nätverk 2

Chris Kozup, marknadschef på Aruba

Det är fjärde gången som Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise, utsetts till “ledare” i fråga om trådlösa nätverk för stora företag i den regelbundet utgivna rapporten.

Rapporten från IDC MarketScape är en kvantitativ och kvalitativ analys av leverantörers möjligheter att vara framgångsrika idag och i framtiden. Analysen omfattar 11 leverantörer av WLAN för större företag. Leverantörernas kapacitet och strategi gås igenom och deras styrkor och svagheter utvärderas.

Den första versionen av rapporten kom ut 2013-2014 och Aruba har varit en ledare i alla rapporter. Enligt IDC MarketScape har företaget också “konsoliderat sin position som den leverantör som har näst störst marknadsandel i fråga om WLAN för större företag.”

IDC MarketScape säger om Arubas erbjudande: “Företagets WLAN är lockande för en stor del av marknaden, från storföretag till medelstora företag. Detta beror bland annat på att produkterna kan styras på ett flexibelt sätt, såväl lokalt som molnbaserat. Dessutom har de en switchplattform där alla delar är nära integrerade med varandra, med robust styrning, och programvara för säkerhet och analys.”

IDC MarketScape uppmärksammar särskilt några delar av Arubas erbjudande, bland annat inom SD-Branch. De många olika möjligheterna till styrning av nätverket via molnbaserade Aruba Central och lokalt hanterade AirWave är en annan fördel som nämns i rapporten. Dessutom Arubas ”starka produkter inom Ethernetswitchar, som ger ett sammanhållet trådlöst och trådbundet nätverk från en enda leverantör, i kombination med avancerad styrning.” IDC MarketScape säger också att Aruba “får bland de högsta betygen för bredden och djupet i fråga om olika alternativ för kundsupport. Bland annat har företaget dygnetruntöppen support i hela världen.”

“I och med rapporten från IDC MarketScape om WLAN för större företag har nu Aruba utsetts till ledare av alla de viktiga researchföretagen på nätverksområdet,” säger Chris Kozup, marknadschef på Aruba. “Vi är stolta över detta erkännande av vår innovationsförmåga och våra välfungerande lösningar, och förstås även av vår attityd om att kunden är viktigast, först som sist.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>