It-företaget Infozone blir erbjuden en unik möjlighet till IGEL Velocity Services Specialization
Hem TEKNIK Infozone blir erbjuden en unik möjlighet till IGEL Velocity Services Specialization

Infozone blir erbjuden en unik möjlighet till IGEL Velocity Services Specialization

Publicerat av: Redaktionen

Som en av två partners på den svenska marknaden har Infozone blivit utvalda av mjukvaru- & hårdvaruföretaget IGEL Technology som en av deras Service Providers.

Närmare bestämt ett program som heter IGEL Velocity Services Specialization.

Det tyska företaget, IGEL Technology har länge varit en välkänd aktör på marknaden när det kommer till deras tunna klient-lösningar och operativsystem. Infozone har nästan sedan sin start varit en samarbetspartner till IGEL där de skapat olika typer av lösningar kring IGELs produkter. De senaste åren har Infozone varit den främsta partnern till IGEL i Sverige när det kommer till Guldpartnerskap och Velocity experts. Nu efter ett gediget samarbete kom nästa erbjudande kring partnerskapsprogram av IGEL nämligen Velocity Services Specialization.

It-företaget Infozone blir erbjuden en unik möjlighet till IGEL Velocity Services SpecializationFör att bli en del av detta program krävdes det påvisande kunskaper genom certifieringar och arbete hos kund. Infozone har den sista tiden genomgått ett stort arbete genom att certifierat sig genom IGELs certifieringsprogram till den högsta certifieringen, Architect, har fått genom olika steg påvisa sin kunskap genom att demonstrera IGEL-miljöer direkt för IGELs ledningsgrupp. Utöver dessa steg har de även skapat dokument där de fått visa hur de satt upp en potentiell miljö för en kund och visat nyttan med att arbeta i IGEL-miljöer.

Efter avklarat dessa steg och fått bekräftat sin enorma kunskap kan nu Infozone titulera sig som IGEL Velocity Services Specialization.

  • Det är extra roligt att vi får denna bekräftelsen av IGEL och det påvisar ett stort bevis för oss att vi besitter denna specialistkunskap. Nu ska det bli spännande för oss att ta oss an ännu mer unika uppdrag från våra kunder än tidigare, säger Joacim Häll, affärsutvecklare på Infozone.

Detta är ett starkt bevis på deras breda kunskap och Infozone ges nu den unika möjligheten att leverera de IGEL-tjänster som endast IGEL innan kunnat leverera direkt till kund.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00