IT-Kanalen har det stora nöjet att erbjuda dig som läsare rabatt på entrén till CEBIT 2018
Hem Kanalröst IT-Kanalen har det stora nöjet att erbjuda dig som läsare rabatt på entrén till CEBIT 2018

IT-Kanalen har det stora nöjet att erbjuda dig som läsare rabatt på entrén till CEBIT 2018

Publicerat av: Redaktionen

Erbjudande om entré till rabatterat pris på CEBIT 11-15 juni 2018

IT-Kanalen har det stora nöjet att erbjuda dig som läsare rabatt på entrén till CEBIT 2018Det nya CEBIT – Expo. Konferens. Festival.
Under 2018 nylanseras CEBIT som en helt ny plattform för allt som rör digitalisering. Här möts världens innovatörer, beslutsfattare och inspiratörer för att ta del av nyheter och framtidens tekniker. CEBIT har länge varit en traditionell B2B-mässa för digital business och det är fortfarande kärnan, men mässan har nu ett helt nytt inspirerande format. CEBIT slår upp portarna under 2018 med fyra nya hörnstenar – d!conomy, d!tec, d!talk och d!campus.

Läs mer om det nya CEBIT på www.cebit.de.

Genom ett samarbete med CEBIT:s svenska representant, Trade Fair Agency, har IT-Kanalen det stora nöjet att erbjuda dig som läsare rabatt på entrén till CEBIT. Du får 50 % rabatt vid ditt köp av entrékort (fullt pris 200 euro).

För att ta del av erbjudandet, använd KODEN yyBef5RwxA.

Du köper ditt entrékort via: www.cebit.de/en/be-part-of-it/tickets/index.

Välkommen till det nya CEBIT den 11-15 juni 2018!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>