IT-konsultbolaget Stratiteq öppnar nytt kontor i Linköping
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER IT-konsultbolaget Stratiteq expanderar nu till Linköping

IT-konsultbolaget Stratiteq expanderar nu till Linköping

Publicerat av: Redaktionen

Det Stockholms- och Malmöbaserade IT-konsultföretaget Stratiteq, som hjälper kunder att bli datadrivna, expanderar nu till Linköping.

Stratiteq förvärvades nyligen av ARICOMA Group och accelererar nu sin tillväxtresa och planerar att öppna kontor på ett flertal platser i år. Först ut är den starka tech-staden Linköping.

Stratiteq’s VD Frank Hennekens säger ”Vi är glada över att accelerera vår tillväxtresa ännu mer, med stöd av både kunskap och muskler från ARICOMA Group. Linköping var ett naturligt val på grund av det starka teknikfokus som råder och inte minst den talangbas som det medför. Genom vår företagskultur och med fokus på att hjälpa kunder att bli verkligt datadrivna, har vi något speciellt att erbjuda för både kunder och konsulter.”

Förra året förvärvades Stratiteq av ARICOMA Group, som strävar efter att bli en av de ledande europeiska leverantörerna av IT-lösningar. ”Vi i Europa kan inte lämna vår egen tekniska utveckling i händerna på någon annan. Vi måste själva ha och förverkliga idéer som andra avundas, och kontrollera vår digitala framtid.” säger Ludovic Gaudé, VD för ARICOMA Digital.

IT-konsultbolaget Stratiteq öppnar nytt kontor i Linköping”Vi ser fram emot att öppna det första av många nya kontor. I det här fallet är vi ute efter att skapa ett starkt tekniskt nav av seniora kompetenser med en entreprenörsanda. Det här är den typ av chans som sällan dyker upp och vi hoppas hitta ledande medarbetare som ser möjligheterna i att vara en del av något stort och unikt, samtidigt som det ges utrymme att vara lokal och bilda sin egen arbetsmiljö. Vi planerar att anställa 10-15 personer under det första året och fortsätta vår tillväxt därifrån.” säger Richard Åkerström, regionchef på Stockholmskontoret och det kommande Linköpingskontoret.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00