Iver tecknar prestigeavtal med Invidem
Hem Säkerhet Iver tecknar prestigeavtal med Invidem

Iver tecknar prestigeavtal med Invidem

Publicerat av: Redaktionen

Iver ingår ett femårigt avtal med Invidem omfattande tjänster inom DevSecOps, cybersäkerhet och drift av publika och privata molntjänster.

Iver tecknar prestigeavtal med Invidem

Invidem tillhandahåller verifierad och validerad KYC-information i syfte att motverka penningtvätt och terrorismfinansiering.

Bolaget ägs av Danske Bank, DNB, Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank.

Leveransen omfattar tjänster inom inom DevSecOps, cybersäkerhetstjänster samt drift och förvaltning av Microsoft Azure samt privat molninfrastruktur. För att upprätthålla en mycket hög nivå av informationssäkerhet och samtidigt säkra en effektiv och skalbar lösning levererar Iver tjänster såsom Buildpipe och Release Management, Azure Cloud Operations, SOC, SIEM och EDR.

– Vi är förstås mycket glada för att få förtroendet att bli partner till Invidem. Vi har under många år arbetat med infrastruktur som kod och tagit fram flertalet tjänster som stöttar applikationsutvecklande verksamheter och hanterar såväl publika som privata molntjänster på ett säkert och effektivt sätt. Förtroendet att leverera dessa tjänster till en verksamhet som har så pass höga krav på informationssäkerhet, regulatorisk efterlevnad och samtidigt ett stort behov av moderna och effektiva verktyg i utvecklingsprocessen visar att vi har rätt kompetens och ett erbjudande i absolut framkant.  Vi ser fram emot att göra Invidem till en nöjd och mångårig kund, säger Carl-Magnus Månsson, vd på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>