Junipeer ingår Partnerskap med Qliro och fortsätter ta marknad
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Junipeer har ingått Partnerskap med Qliro och fortsätter ta marknad

Junipeer har ingått Partnerskap med Qliro och fortsätter ta marknad

Publicerat av: Redaktionen

Junipeer, den svenska iPaaS-startupen baserad i Stockholm, Sverige har ingått med betalningsleverantören Qliro till sin marknadsledande integrationsplattform.

Nu erbjuder Junipeer även en integration mellan den svenska börsnoterade betalningsleverantören Qliro och den ständigt växande stacken av e-handelsplattformar & affärssystem.

Jonas Wärngård:

”Vi är mycket glada över detta nya partnerskap och tillägg till Junipeer-plattformen eftersom det förbättrar vår iPaaS-lösning för fler e-handelskunder på våra kärnmarknader i Norden. Qliro har också en mycket framåtanda och entreprenörskultur som matchar väl med vår på Junipeer.”

Detta nya tillägg på Junipeer-plattformen innebär att alla Junipeer-kunder kan få plug-and-play-integration på betalningsavstämningar mellan sin e-handelsplattform och affärssystem inklusive Qliro utan startkostnad.

Initialt tillgängligt på Fortnox & Specter, men kommer att rullas ut till alla kompatibla affärssystem i Junipeer-portföljen.

Jesper Mellberg:

Junipeer ingår Partnerskap med Qliro och fortsätter ta marknad

Jonas Wärngård och Jesper Mellberg har ingått partnerskap

”Junipeer löser ett faktiskt problem för våra handlare som är en förutsättning för en framgångsrik verksamhet och det gör den på ett mycket bra sätt. Handlarnas systemflora blir allt mer komplex med många olika tjänster och leverantörer som behöver samarbeta för att få maximal effekt. Qliro, som sköter en avgörande del av köpresan, behöver alltså kunna sy ihop helheten och säkerställa att våra tjänster sömlöst integreras väl med våra handlares övriga system.Jag är optimistisk och säker på att Junipeer kommer att spela en avgörande roll för att uppfylla denna avgörande funktion framåt.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00