Nuuk E-line – världens första LED-ramp integrerad i nummerskyltsfästet (nu med rätt länk)
Hem PRODUKT NYHETER Nuuk E-line – världens första LED-ramp integrerad i nummerskyltsfästet

Nuuk E-line – världens första LED-ramp integrerad i nummerskyltsfästet

Publicerat av: Redaktionen

Strands Lighting Division presenterar Nuuk E-line, en LED-ramp sömlöst integrerad i nummerskyltsfästet.

Med enkel installation och minimal påverkan på bilen blir Nuuk E-line en game-changer för alla bilägare.

Nuuk E-line passar alla och erbjuder en ljusare, säkrare och tryggare mörkerkörning. LED-rampen är sömlöst integrerad i nummerskyltsfästet, där dess lätt böjda design enkelt smälter samman med din bil och blir den perfekta partnern till ditt helljus.

SÄKRARE MÖRKERKÖRNING MED EN SIKT PÅ ÖVER 400 METER

Upplev glädjen av säker mörkerkörning med Nuuk E-lines optimerade ljusbild som sträcker sig över 400 meter, har en varm ljustemperatur på 5000 Kelvin och imponerande 7800 faktiska lumen. Vilket inte bara garanterar klar sikt framåt utan möjliggör också tidig upptäckt av hinder och vilt, vilket gör din mörkerkörning enkel och trygg.

INGEN PÅVERKAN PÅ FORDONET

Nuuk E-line – världens första LED-ramp integrerad i nummerskyltsfästet (nu med rätt länk)

Nuuk E-line art. nr 809135

Säg adjö till kabel- och reläkrångel; din Nuuk E-line kommer förinstallerad och erbjuder dig en smidig och kostnadseffektiv uppgradering utan någon påverkan på fordonet. Den lätt böjda designen och de justerbara skruvarna säkerställer en smidig integration på de flesta bilar med en nummerskylt i EU-standard (520x110cm). Anslut LED-rampen till batteriet och sedan direkt till helljussignalen och du är redo att köra. Skulle din bil ha ett Canbus-system för ljuset kopplar du din Nuuk E-line till ett Canbus interface likt XBB (art. nr. 270425).

BANBRYTANDE DESIGN

LED-rampen är sömlöst integrerad i nummerskyltsfästet, där dess lätt böjda design enkelt smälter samman med din bil och blir den perfekta partnern till ditt helljus. Men Nuuk E-line imponerar inte bara visuellt; dess minimala inverkan på bilen gör den till ett diskret men kraftfullt tillskott på alla bilar. Du får inte bara en imponerade ljuskälla, utan också en smart och enkel lösning som tar din bilupplevelse till nästa nivå.

LÅG STRÖMFÖRBRUKNING

Nuuk E-line prioriterar energieffektivitet med en låg effektförbrukning på endast 82 watt. Du får en belysningslösning som inte bara förbättrar synligheten utan även minimerar miljöpåverkan genom effektiv energianvändning. Vilket passar utmärkt för dagens elbilar eller hybrider.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00