Lenovo öppnar ett center för cybersäkerhet i samarbete med Cyber Security Research Center på Ben-Gurion universitetet
Hem LEVERANTÖRLENOVO Lenovo öppnar ett center för cybersäkerhet i samarbete med Cyber Security Research Center

Lenovo öppnar ett center för cybersäkerhet i samarbete med Cyber Security Research Center

Publicerat av: Redaktionen

Lenovo öppnar Lenovo Cybersecurity Innovation Center (LCIC) i samarbete med Ben-Gurion universitetet i Be’er Sheva, Israel.

Centret kommer fokusera på zero trust-arkitektur i hårdvara och below-OS-säkerhet, samt fungera som en hubb för nästa generations säkerhetslösningar.

Lenovo öppnar ett center för cybersäkerhet i samarbete med Cyber Security Research Center på Ben-Gurion universitetetLCIC erbjuder Lenovos kunder attesteringslabb, åtkomst till branschinsikter och informationsutbyten genom ett lokalt informationscentrum.

Säkerhetslösningarna som skapas på centret kommer att integreras i Lenovos säkerhetstjänst ThinkShield, Lenovos tjänst för hårdvara, mjukvara och tjänster med förstärkta säkerhetsfunktioner.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00