Mångmiljonsinvestering höjer ledare inom cybersäkerhet ytterligare
Hem SÄKERHET Mångmiljonsinvestering höjer ledare inom cybersäkerhet

Mångmiljonsinvestering höjer ledare inom cybersäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

Holm Security, en av de ledande globala leverantörerna av cybersäkerhetslösningar, har fått ytterligare investering på 3 miljoner USD för att finansiera sin globala tillväxtstrategi.

En av nyckelinvesterarna i denna finansieringsrunda var Edastra, ett Stockholmsbaserat privat investeringsbolag med fokus på investeringar inom digitalisering och hållbarhet.

Mångmiljonsinvestering höjer ledare inom cybersäkerhet ytterligare”Den globala cybersäkerhetsmarknaden växer snabbt allt eftersom företag måste avvärja fler och fler attacker från cyberkriminella. Detta gör det inte bara till en attraktiv sektor att investera i, utan vi känner att Holm Security passar väl in i vår vision om hållbara investeringar, säger Edastras VD Christian Hellman. Han tillägger, ”Edastra ser Holm Security som ett av de viktigaste lokala svenska företagen i denna bransch och vi beslutade därför att investera i deras globala tillväxtstrategi. Vi ser fram emot att stötta Holm Security”.

Holm Securitys unika erbjudande för next-gen vulnerability management gör det redan möjligt för fler än 750 företag världen över att få värdefull insikt om sårbarheter i deras kompletta IT-infrastruktur. Denna finansieringsrunda kommer tillämpas för rekrytering av ytterligare 50 anställda i år samt föra nästa steg i Holm Securitys globala tillväxtstrategi.

”Holm Security upplever en snabb tillväxt. Denna finansiering kommer att hjälpa oss att ytterligare stärka utveckling- och säljteamen när vi tar oss in på flera nya marknader”, säger Holm Securitys VD och grundare Stefan Thelberg. Han fortsätter, ”Vår toppmoderna plattform för sårbarhetsanalyser hjälper organisationer att skydda alla delar av sin verksamhet, från system till användare. Detta ger oss en unik position på marknaden i en tid då det blir allt viktigare att stärka skyddsåtgärderna mot cyberhot.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00