Hem Nyheter Med gäster tar ni er kommunikation till nästa nivå

Med gäster tar ni er kommunikation till nästa nivå

Publicerat av: Redaktionen

The more the merrier sägs det och samma sak gäller självklart företagskommunikation.

Med gäster tar ni er kommunikation till nästa nivå 3Med Easy Teams kan du och dina kollegor bjuda in ett obegränsat antal gäster utan extra kostnad för att ta er kommunikation till nästa nivå!

Easy Teams är framtaget för att modernisera, förenkla och effektivisera företagskommunikationen. Att minimera intern epost är inte så svårt, många erbjuder chattar i sina lösningar som tar hand om den biten. Men den externa eposten fortsätter trilla in. Med gäster slipper ni onödiga e-postmeddelanden genom att samla leverantörer, kunder, projekt- och konsultanställda i olika kanaler.

Digitala projektrum effektiviserar er vardag

Det är såklart inte bara e-posten som minskar. En gemensam yta för kommunikation medför en uppsjö av fördelar. Genom att bjuda in gäster till er Easy Teams kan ni bland annat:

  • Direktchatta med gästerna
  • Ringa fria samtal världen över
  • Chatta i kanalen de är inbjudna till
  • Dela filer
  • Ringa videosamtal
  • Hålla snabbmöten eller delta i bokade konferenser

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>