Mindre företag kan nu övervaka sina nätverk gratis
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Mindre företag kan nu övervaka sina nätverk gratis

Mindre företag kan nu övervaka sina nätverk gratis

Publicerat av: Redaktionen

Progress prisvinnande lösning för nätverksövervakning kommer nu i en avgiftsfri version.

WhatsUp Gold Free gör det möjligt för mindre företag och utvecklingsmiljöer att smidigare få uppsikt över och hantera prestanda och åtkomst i såväl lokala nätverk som nätverk i molnet – utan kostnad.  

 Hybridmiljöer har blivit mer av en norm och övervakning av olika sammansatta miljöer har blivit nödvändigt för att öka såväl effektiviteten som förhålla sig till de växande antal regler bolag behöver följa. Systemadministratörer våndas dagligen inför balansakten med högre övervakningsgrad, minimal påverkan på användarupplevelsen och en allt högre förändringstakt.

 Med WhatsUp Gold Free kan man automatiskt kartlägga nätverk, få larm och rapporter samt övervaka upp till 20 samtidiga enheter, eller 10 enheter i avancerat läge där funktioner som exempelvis analys av nätverkstrafiken, monitorering av applikationsprestanda eller logghantering används.

Mindre företag kan nu övervaka sina nätverk gratis”Kraven på uppkoppling och tillgänglighet har ökat explosionsartat, samtidigt som kraven på säkerhet ständigt skärps, och detta påverkar inte bara de stora företagen längre. För mindre bolag och andra miljöer med mindre resurser är det här en utmaning, särskilt nu när fler arbetar hemifrån och lagstiftningen kring datahantering blir strängare. WhatsUp Gold har länge varit ett självklart val för organisationer med höga prestanda- och säkerhetskrav i Norden. Den nya lösningen gör det möjligt för även mindre bolag att förenkla hanteringen av den nya digitala verkligheten, eller till och med vara med att utveckla den”, säger Niklas Enge, Regional Director för Progress i Norden.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00