Nya ABAX Geofence övervakar alla typer av tillgångar för att skydda och förbättra verksamheten
Hem NYHETER Nya ABAX Geofence övervakar alla typer av tillgångar för att förbättra verksamheten

Nya ABAX Geofence övervakar alla typer av tillgångar för att förbättra verksamheten

Publicerat av: Redaktionen

Till skillnad från traditionella geostaket, gör ABAX det enkelt att övervaka alla tillgångar från alla varumärken, som handhållna verktyg, fordon, utrustning och tunga maskiner, i en delad mångsidig geostaketfunktion.

Kompletta lösningar för alla tillgångar

Att kombinera alla typer av tillgångar, oavsett varumärke, i ABAX plattform gör tillgångsförvaltningen mycket enklare för fordonsparksansvariga. ABAX använder en gemensam datakälla, som hjälper ansvarig att få en snabb översikt över alla anslutna tillgångar: verktyg, maskiner och fordon på en live-karta.

“Nya ABAX Geofence bygger vidare på vad ABAX redan levererar och hjälper företag att öka sin kontroll, minska risken och öka effektiviteten genom att ha en lösning som täcker alla tillgångar i företaget”.

– Stig Fossum, Product Owner, ABAX

Nya ABAX Geofence övervakar alla typer av tillgångar för att skydda och förbättra verksamhetenFör att göra det dagliga arbetet enklare för en ansvarig, skapas och redigeras geostaket på samma plats. Nya ABAX Geofence ger en bra och hjälpsam översikt över uppgifterna, som när och vem som skapade geostaketet samt vilka tillgångar som påverkas.

Med ABAX Geofence, kan företag övervaka lagerstatusen för verktyg, utrustning och maskiner i realtid, vilket kommer att bidra till att förbättra logistiken, svarstider, minska bränslekostnaderna och öka återfinnandet av tillgångar i händelse av stöld med hjälp av omedelbara varningar och spårning i realtid.

Ett automatiskt syfte utlöst för ett område

En av många händelser som kan utlösas automatiskt vid ankomst eller avresa inom ett geostaket är det automatiska syftet. Denna funktion förenklar processen att dokumentera företagsresor och automatiserar rapporteringsblanketter för milersättning eller leveransmeddelanden.

Säkerställer säker återkomst för anställda som arbetar i högriskområden

Med hjälp av nya ABAX Geofence kan arbetsgivare säkerställa sitt ansvar vad gäller säkerhet och trygghet gentemot arbetstagare genom att upprätta ett meddelande om ”Ensam arbetstagare”. Detta kommer att ge chefen ett betryggande sms när en arbetstagare har slutfört uppgiften och är på väg hem eller till kontoret. Detta gäller vanligen högriskyrken som skogsarbetare, säkerhetsvakter, markförvaltare, gruvarbetare, besiktningsmän och varubud.

Faktiska timmar som spenderas på en plats kommer att förbättra faktureringen

Nya ABAX Geofence kommer att bidra till att förbättra kundernas fakturor. Genom att sätta upp ett geostaket runt de mest besökta arbetsplatserna, kunder eller platser av intresse, kommer ABAX kraftfulla rapporteringsmotor att ge exakt dokumentation om tid som tillbringats på en plats för fordon eller hyrda tillgångar, eller körsträcka som körts mellan olika platser för logistik- och bärgningsföretag.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00