Nya RiMatrix Micro Data Center från Rittal
Hem TEKNIK Nya RiMatrix Micro Data Center från Rittal AB

Nya RiMatrix Micro Data Center från Rittal AB

Publicerat av: Redaktionen

Ett effektivitetspaket från Rittal.

De är kompakta, kraftfulla och fullt utvecklade lösningar för att skydda IT-utrustning.

RiMatrix Micro Data Center från Rittal med matchande OT (Operational technology)-komponenter som rack, strömförsörjning, kylning, övervakning och säkerhet säkerställer att IT-systemet är säkert paketerat och drivs med minsta möjliga koldioxidutsläpp – oavsett plats. Dessutom innebär kombinationen av global standardisering och anpassningsbarhet att dessa nya paket utnyttjar sina fördelar ännu bättre.

Nya RiMatrix Micro Data Center från RittalDigital överföring når fler områden, både i vardagen och i industrin. Detta ändrar också kraven på IT-infrastrukturen. Snabbt växande datavolymer måste behandlas direkt på plats, oavsett om det beror på latens i edge beräkningen i en fabrik eller för att skicka mindre data till molnet. Målet är att öka datasuveräniteten och minska latenstiderna. IT-infrastrukturerna måste därför snabbt kunna implementeras samtidigt som de behöver vara kraftfulla, lättillgängliga, väl skyddade och energieffektiva.

Höga skyddsnivåer i begränsade utrymmen.

Detta säkerställs av RiMatrix Micro Data Center, en kompakt lösning för fullt utvecklade datacenter med alla viktiga OT-systemelement såsom matchande rack-, strömförsörjnings-, kylnings-, övervaknings- och säkerhetsfunktioner.

Förutom att vara ett avancerat datacenter i tuffa miljöer kan det även fungera som en komplett IT-lösning för t.ex. kontor, lager och butiker, utan att det krävs omfattande strukturella förändringar. RiMatrix Micro Data Center kan även säkerhetskopiera data på platser som kräver en hög nivå av fysiskt skydd.

Standardiserad, anpassningsbar och klimatvänlig

Rittals nya mikrodatacenter är förkonfigurerade för olika prestandanivåer och applikationer med genomförbarhetskontroller. De är tillgängliga över hela världen och med korta leveranstider. Detta sparar tid, ger snabbare konfiguration, eftersom komponenterna i det övergripande systemet är standardiserade.

Rittal har även utvecklat en konfigurator så att våra säljare kan välja rätt datacenter för sina kunder. Detta onlineverktyg erbjuder en lämplighetskontroll, säkerställer ett felfritt beställningsförfarande och minskar tiden som krävs för urval, leverans och driftsättning.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00