Ingram Micro flyttar till nytt kontor i Stockholm
Hem DISTRIBUTÖRINGRAM MICRO Ingram Micro flyttar till ett nytt kontor i Stockholm

Ingram Micro flyttar till ett nytt kontor i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Ingram Micro Sverige flyttar till nytt kontor i Stockholm.

Kontoret omfattar totalt en yta på 755 m2. Cushman & Wakefield bistår Ingram Micro med hyresgästrådgivning och projektledning.

Ingram Micro profilerar sig som den moderna distributören. Med marknadens bästa distributionserbjudande med fokus på produkt, logistik och kvalitet tillsammans med en portfölj tjänster och lösningar vill Ingram Micro våga vara annorlunda. En distributör i centrum av IT-branschen med målet att förändra världen genom distributionen av teknologi.

I Stockholm flyttar Ingram Micro in till Gate 01 i Frösundavik.

Ingram Micro flyttar till nytt kontor i Stockholm

Cushman & Wakefield bistår Ingram Micro med hyresförhandling och projektledning

Marcus Sjöström, Hyresgästrådgivare på Cushman & Wakefield, säger: Ännu ett fint samarbete tillsammans med Ingram Micro som visar på Cushman & Wakefields styrka inom hyresgästrådgivning, projektledning och workplace strategi”.

Ewa Hellströmer, Projektledare på Cushman & Wakefield, säger: ”Fantastiskt roligt att få möjlighet att hjälpa Ingram Micro med lokaler i Stockholm och se till att deras vision blir verklighet”

Christer Eklund, VD Ingram Micro AB, kommenterar: ”Vår nya lokal i Stockholm är ett led i vårt arbete att bygga vårt varumärke men även profilera oss bland våra medarbetare som en modern arbetsgivare med lokaler anpassade för det hybrida arbetssättet. Med ett attraktivt läge nära många av våra leverantörer och partners ser vi mycket fram emot att välkomna dem och framför allt våra medarbetare till vårt nya fina kontor.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00