PE Accounting och Cinode hjälper svenska konsultbolag att maximera sin potential
Hem Nyheter PE Accounting och Cinode hjälper svenska konsultbolag att maximera sin potential

PE Accounting och Cinode hjälper svenska konsultbolag att maximera sin potential

Publicerat av: Redaktionen

Framgångsrika konsultbolag matchar rätt konsult till rätt uppdrag. Genom automatisering omvandlar de sedan nedlagda timmar till kronor och ören på banken.

PE Accounting och Cinode ingår nu partnerskap för att hjälpa svenska konsultbolag att växa snabbare.

Coronapandemin har påskyndat digitaliseringen och utvecklingen hos svenska företag. Detta visar en undersökning från Novus under våren 2020. Många konsultbolag har tvingats ställa om snabbt och inom några veckor genomfört förändringar som tidigare tog flera år. Det är bra! Det tvingar konsultbolag att se över processer och flöden för att kunna automatisera så mycket som möjligt.

Cinode och PE Accounting är viktiga pusselbitar i vår tillväxtresa. Plattformarna gör oss mer effektiva och snabbfotade. Genom att vi nu även har varit med och integrerat Cinode med PE Accounting har vi en digitaliserad och automatiserad process – från presenterat cv till fakturerad kund. Vi sparar tid och undviker fel vilket leder till bättre lönsamhet helt enkelt, säger Elin Toft, VD på Castra Group.

Vad innebär samarbetet?

Med Cinode får konsultföretag all kunskap samlad, sökbar och presenterad på ett enkelt sätt.  Uppdragshantering och den digitala matchningen av medarbetare, underkonsulter eller partners säkerställer rätt konsult till rätt plats.

Genom integrationen till PE Accounting kan konsulter sedan knytas till projekt och tidsrapportering och därigenom till fakturering och lönsamhet. Allt är samlat i ett integrerat ekosystem.

PE Accounting och Cinode hjälper svenska konsultbolag att maximera sin potential– Konsultbolag är ett av våra viktigaste segment och därför är vi otroligt stolta över partnerskapet med Cinode. Nu kan vi hjälpa ännu fler svenska bolag att växa snabbare med automatisering och integration som katalysator, säger Erik Skoting, Försäljningschef på PE Accounting.

Tillsammans hjälper vi konsult-Sverige att maximera sin potential.

Cinode har länge samarbetat med PE Accounting och vet hur mycket lösningen effektiviserar konsultbolagens tidrapportering, fakturering och uppföljning.

– Cinode integrerat med PE Accounting skapar en digitaliserad och automatiserad process som hjälper konsultföretag att växa snabbare och bli ännu mer lönsamma, säger Mattias Loxi, medgrundare och CMO på Cinode.

Integrationen är skapad i samarbete med Data Boss, som också förvaltar och säljer lösningen för att säkerställa full support.

Den 18:e november kl 12:00 bjuder vi in dig till ett webinarie; Effektivare konsultföretag – sömlöst flöde från lead till betald kundfaktura! Anmäl dig idag!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>