PE Accounting skapar automatiserade körjournaler genom Telia Sense
Hem NYHETER PE Accounting skapar automatiserade körjournaler genom Telia Sense

PE Accounting skapar automatiserade körjournaler genom Telia Sense

Publicerat av: Redaktionen

PE Accounting är en snabbväxande redovisningsbyrå med ett egenutvecklat system som automatiserar allt från fakturor till bokföring.

PE Accounting skapar automatiserade körjournaler genom Telia Sense 2För att ytterligare spara tid åt sina kunder, samarbetar nu PE Accounting med Telia Sense för att automatisera körjournaler.

Den här tiden på året är det många som brottas med deklarationen, inte minst företagsägare och ekonomiansvariga. Det räknas, räknas om och räknas igen. Och det är här PE Accounting kommer in. Underlag för bokslut och deklarationer uppdateras löpande av systemet och kontrolleras av specialister. Allt kunden behöver göra är att godkänna. Nu är PE Accounting först ut med att kunna skapa körjournaler som automatiskt bokförs genom Telia Sense.

– Vi tycker att företagare och entreprenörer ska göra det som de kan bäst – driva affären och fokusera på kärnverksamheten. Genom oss får kunderna en ekonomifunktion där de alltid har full koll och uppdaterade beslutsunderlag. Vi vet att hantering av körjournaler tar mycket tid, och jag är glad att vi genom Telia Sense kan ta ett innovationssprång och knyta ihop bilkörandet med bokföringen, säger Olle Rydqvist, medgrundare och vd, PE Accounting.

Enklare vardag för företagarna

Genom Telia Sense laddas körjournalerna upp direkt i PE Accountings system, och kunderna slipper därmed lägga in uppgifterna manuellt i redovisningen.

– Det är roligt att se hur Telia Sense hela tiden får nya användningsområden och nya kundgrupper. Jag är stolt över PE Acountings förtroende och att vi kan hjälpa till att göra vardagen lite enklare för deras kunder, säger Marcus Lidbeck, chef för Digitala Affärer, Telia Division X.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00