Pontus Willquist ny VP SMB & B2C i Dustins koncernledning

Pontus Willquist blir ny medlem av Dustins koncernledning som VP SMB & B2C med ansvar för bland annat Dustins onlineplattform.

Pontus Willquist ny VP SMB & B2C i Dustins koncernledning 1Han efterträder Göran Lindö som lämnar bolaget för att bli VD på ett norskt mjukvarubolag.
Pontus kommer närmast från tjänsten som ansvarig för prissättning och analys på Dustin och har dessförinnan bland annat varit ansvarig för bolagets onlineförsäljning. Han har arbetat på Dustin i närmare åtta år. Tidigare har Pontus varit ansvarig för affärsutveckling på e-handlaren Brandos.

– Pontus har stor kunskap om Dustin och våra kunders behov och har lång erfarenhet av att arbeta med vår onlineaffär. Därför är han rätt person att leda arbetet med att fortsätta utveckla vår onlineplattform och möta efterfrågan från vår kärnmålgrupp små och medelstora företag. Jag vill samtidigt passa på att tacka Göran.

Han har under sina tio år på Dustin byggt ett starkt team och bidragit till att utveckla bolaget till en av nordens ledande e-handlare, säger Thomas Ekman, VD och koncernchef Dustin.

Pontus Willquist tillträder sin nya roll senast den 1 maj.
– Jag har haft förmånen att jobba i flera delar av Dustins verksamhet och jag ser fram emot att få fortsätta vara med och utveckla vår affär för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa våra kunder med deras IT-utmaningar, säger Pontus Willquist.