Rejlers vinner ett nytt avtal med Telenor
Hem NyheterNÄTVERK Rejlers vinner ett nytt avtal med Telenor

Rejlers vinner ett nytt avtal med Telenor

Publicerat av: Redaktionen

Rejlers Norge har fått i uppdrag att hjälpa Telenor i samband med utvecklingen av 5G-nätet i Norge.

Avtalet löper under tre års tid och omfattar kontroll av dokumentation som utförs av entreprenörer för Telenor.  

Rejlers har samarbetat med både Telenor Norge och Telenor Infra under många år och får nu förnyat förtroende genom det nya avtalet.

Rejlers vinner ett nytt avtal med Telenor– Vi är mycket glada över att det goda samarbetet fortsätter gällande dokumentationskontroller. Rejlers har gedigen expertis och lång erfarenhet av att utveckla både mobil- och fibernät, säger Hilde Nestvold på Telenor.

Syftet med kontrollerna som Rejlers nu fått ansvar för, är att utreda om dokumentationen är korrekt utförd, att eventuella avvikelser rättas till samt att säkerställa att kontrollresultaten används till förbättring och utveckling hos alla parter.

– Telenor är en viktig kund för oss och det är spännande att få vara med och utveckla framtidens mobilnät.

-Vi har fått ett viktigt ansvar att upprätthålla Telenors höga kvalitetskrav, säger Jon Erik Jenssen, affärsområdeschef på Rejlers.

Rejlers har under de senaste åren byggt upp en omfattande kompetens inom dokumentationskontroll och kvalitetskontroll av infrastruktur, i takt med att kraven på dokumentation har ökat. Bolaget hjälper både privata och offentliga aktörer att säkerställa att regelverket följs.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>