Hem Produkt NyheterMobilerHuawei Richard Yu´s öppningstal på årets IFA via YouTube – 5G i centrum

Richard Yu´s öppningstal på årets IFA via YouTube – 5G i centrum

Publicerat av: Redaktionen

Den 6 september inleds årets IFA i Berlin. Mässan pågår fram till den 11 september och utställare från hela världen är på plats.

Richard Yu´s öppningstal på årets IFA via YouTube – 5G i centrum 2

Richard Yu, CEO för Huawei Consumer Group

I år ligger fokus, förutom på produktlanseringar, också på digitala livsstilsprodukter. För Huawei är huvudbudskapet 5G.

I år handlar Huaweis närvaro på IFA i Berlin om ”Rethink evolution” genom 5G. Richard Yu, CEO för Huawei Consumer Group håller ett öppningstal klockan 10.30 på fredagen. Richard Yu ger då en översikt gällande Huaweis ledande roll inom 5G ur ett konsumentperspektiv, och innovativa 5G-produkters positiva påverkan på samhället.

För dig som inte har möjlighet att närvara på plats i Berlin kan du följa Richard Yu’s tal via YouTube. Du finner länk till talet här: https://www.youtube.com/watch?v=EMnnKKNer44

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>