Rustad för framtiden
Hem KRÖNIKA Rustad för framtiden

Rustad för framtiden

Publicerat av: Redaktionen

[KRÖNIKA] I ett allt mer mobilt och intensivt arbetsliv kräver vi att tekniken alltid fungerar.

Att snabbt kunna smälla ihop laptopen för att skynda till ett externt möte är en självklarhet, likaså att jobbdatorn ska kunna samsas med utrustning och träningskläder i baggen som hastigt slängs in i bakluckan eller upp på cykeln. Det kan vara en tuff vardag för en högteknologisk enhet som en laptop.Rustad för framtiden

När vår chefsdesigner på Lenovo pratar om sin syn på utveckling, så är han väldigt tydlig med att det viktigaste inte är att vara annorlunda – utan främst om att bli bättre. Ingen kan förutsäga framtiden, men det vi vet är att vi kan ta fasta på det som verkligen är kvalitetsmässiga hörnstenar i vår design och ta dem ett steg längre.

Ett sådant exempel är vår Yoga-serie. Den flexibla designen kom ur att människor ville interagera mer naturligt med en enda enhet, som kunde förena både det privata och det professionella. Sagt och gjort – 2012 lanserades den. Vi utgick från många av de kvaliteter våra befintliga produkter hade och byggde vidare på dem.

Ett annat område är hållbarhet. Det är viktigt att våra produkter är anpassade för våra kunders aktiva livsstil och fartfyllda vardag. Det är väl i och för sig inte så många som dagligen utsätter dem för extrem kyla eller miljöer med 98 procents luftfuktighet. Men, vi vet att de klarar det.

Vi kan inte förutsäga framtiden, men vi rustar våra datorer för att de ska stå emot framtidens utmaningar.

Pasi Välimaa, Client Technologist och ansvarig för företagsprodukter på Lenovo Sverige

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>