SaaS-bolaget Hub Planner accelererar tillväxten globalt i samarbete med Monterro.
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER SaaS-bolaget Hub Planner accelererar tillväxten i samarbete med Monterro

SaaS-bolaget Hub Planner accelererar tillväxten i samarbete med Monterro

Publicerat av: Redaktionen

SaaS-bolaget Hub Planner accelererar tillväxten globalt i samarbete med Monterro.

Monterro, Nordens ledande B2B-mjukvaruinvesterare, har förvärvat en majoritet i det svenska SaaS-bolaget Hub Planner, en global aktör inom resursplanering.

”Hub Planner är ett mycket intressant bolag, med en innovativ produkt, som med begränsade resurser lyckats få starkt fotfäste internationellt. Vi ser mycket fram emot att tillsammans få vara med och vidareutveckla bolaget”, säger Erik Syrén, Managing Director på Monterro och blivande styrelseordförande i Hub Planner.

Svenska mjukvarubolaget Hub Planner, som erbjuder en plattform för resursplanering, schemaläggning och tidrapportering, har nöjda kunder världen över och en stadig tillväxt med hög lönsamhet. Målsättningen är att skala upp och accelerera den internationella expansionen ytterligare.

– ”Monterro är precis den typ av investerare jag sökt efter,” säger Stephen Martin, grundare och VD på Hub Planner. ”De erbjuder inte bara kapital, utan har den branschkunskap och kompetens vi behöver för att kunna skala upp vår verksamhet. Jag är väldigt nöjd med valet av Monterro och att vi tillsammans ska ta nästa steg i vår tillväxtresa.”

Hub Planner effektiviserar verksamheters resursplanering med hög ROI

Hub Planner har en användarvänlig och innovativ produkt i en marknad där många fortfarande använder Excel för att hålla ordning på sina resurser och scheman. Med hjälp av Hub Planner kan verksamheter få en effektivare resursplanering och en bättre översikt, vilket sparar både tid och pengar. Det är skälet till att många välkända kunder världen över redan använder Hub Planner, såsom Pfizer, Mercedes, Publicis och Motorola.

SaaS-bolaget Hub Planner accelererar tillväxten globalt i samarbete med Monterro.

Stephen Martin, founder and CEO of Hub Planner, together with Erik Syrén, Managing Director of Monterro

-”Hub Planner är lite av en doldis i Sverige, men vi är väldigt imponerade av deras produkt, och att de, trots begränsade resurser, har lyckats få så många stora, globala kunder.” säger Erik Syrén på Monterro. ”Det finns en fantastisk potential här, och nu ska vi tillsammans skala upp och fortsätta expansionen internationellt.”

Monterro stöttar med affärsutveckling

Monterro är en aktiv ägare som stöttar med både strategisk och operativ support i de mjukvarubolag de investerar i.

– ”Vi har lång erfarenhet av att själva ha byggt och utvecklat B2B-mjukvarubolag och vet vilka utmaningar man brukar stöta på i tillväxtresan,” säger Erik Syrén. ”Det kan vara allt ifrån produktutveckling, leadgenering, säljeffektivisering och customer success till prissättning och internationalisering. Vi har en verktygslåda och ett fokus som är unikt. Vi arbetar också alltid tätt ihop med våra portföljbolag. Det är ett partnerskap. Hub Planner passar oss perfekt och vi ser fram emot att få vara med och stötta dem i deras resa framåt,” fortsätter Erik.

Monterro blir med förvärvet majoritetsägare, men Hub Planners grundare och VD Stephen Martin fortsätter att ha ett betydande ägande i bolaget.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00