PTC lanserar idag Onshape-Arena Connection för att påskynda samarbete mellan produktutveckling och leveranskedja
Hem Produkt Nyheter PTC lanserar idag Onshape-Arena Connection för att påskynda samarbete mellan produktutveckling och leveranskedja

PTC lanserar idag Onshape-Arena Connection för att påskynda samarbete mellan produktutveckling och leveranskedja

Publicerat av: Redaktionen

Ny funktionalitet för Onshape och Arena kopplar samman molnbaserad CAD, PDM och PLM.

Omedelbar delning av produktdata mellan system med ett knapptryck.

Ingenjörs- och leveranskedjeavdelningar kan samarbeta och upprepa produktutformningar tidigare i designprocessen.

 PTC (NASDAQ: PTC) lanserar idag Onshape-Arena Connection, en ny funktionalitet som kopplar samman dess molnbaserade produktutvecklingslösning Onshape och Arena – dess lösning för produktlivscykelhantering (PLM). Sammankopplingen gör att produktdata kan delas direkt mellan Onshape- och Arena-lösningarna med ett enda knapptryck, vilket hjälper företag att påskynda produktutvecklingsprocessen och förenkla samarbetet med partners i leveranskedjan.

“Onshape-Arena Connection är PTC:s nästa steg i dess resa för att göra produktutvecklingsprocessen snabbare, enklare och mer agil för designers, ingenjörer och leverantörer. Detta är endast möjligt tack vare de molnbaserade arkitekturerna hos Onshape och Arena,” säger Jon Hirschtick, General Manager för Onshape på PTC. ”Detta är produktutveckling från en enda leverantör där arbetsflöden med CAD, PDM och PLM är fullt förverkligare i molnet.”

PTC lanserar idag Onshape-Arena Connection för att påskynda samarbete mellan produktutveckling och leveranskedjaOnshape-Arena Connection stödjer kontinuerlig, tvärfunktionell produktutveckling som avsevärt kan minska kostnaderna och schemalägga påverkan på tillverkningsprocessen. Med Connection kan alla aktörer i produktutvecklingsprocessen – inklusive de inom designteknik, kvalitet, inköp och leveranskedjepartners – alltid arbeta på samma designversion.Detta möjliggör att designgranskning kan göras när som helst samt att förbättringar av produkten kan göras innan investeringar av dyra tillverkningslinjer och verktyg görs.

”Onshape-Arena Connection kan reducera friktionen, de höga kostnaderna och kodning som vanligtvis uppstår när man försöker koppla samman system för produktdatahantering och produktlivscykelhantering,” säger Felix Alvarez Rivera, Chief Product Officer för Wavemaker Labs. ”Denna funktionalitet gör det enklare för produktdata att flöda från konstruktion till drift, inklusive partners i leveranskedjan.”

Onshape-Arena Connection kräver inga nedladdningar, installationer eller administrationstid och kommer utan extra kostnad för Onshape- och Arena-användare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00