Scrive möjliggör för Samsung att lansera unik abonnemangslösning
Hem NYHETER Scrive möjliggör för Samsung att lansera unik abonnemangslösning

Scrive möjliggör för Samsung att lansera unik abonnemangslösning

Publicerat av: Redaktionen

Samsung meddelade idag att företaget blir först ut att erbjuda svenska och norska konsumenter möjlighet att teckna abonnemang direkt i samband med köp av mobiltelefon via deras hemsida.

Samsung samarbetar med sex operatörer i Sverige och Norge, och Scrive, som är marknadsledande i Norden inom e-signeringar, möjliggör att parterna kan erbjuda sina kunder säker och snabb digital identifiering och signering för en bättre köpupplevelse.

Scrive har under de senaste åren vuxit snabbt och tagit stora steg framåt, inte minst inom telekombranschen där man arbetar tillsammans med merparten av branschens största aktörer. De många och långsiktiga samarbetena har gjort att man lyckas finslipa sitt erbjudande för att hjälpa just telekombolag att digitalisera många av sina annars kostsamma och tidskrävande avtals- och signeringsprocesser.

Scrive möjliggör för Samsung att lansera unik abonnemangslösning– Vi tror att detta är framtiden. Fler och fler vill köpa online och kombinera både tjänster och produkter och då måste köpupplevelsen vara superenkel. Vi valde Scrive som partner för att de var kompetenta, lyhörda och snabbt kunde ha en lösning på plats som kommer fungera i flera länder i Europa, säger Oscar Nöjd Affärsutvecklingschef på Samsung Electronics Nordics.

Sverige och Norge blir de första marknaderna där konsumenter erbjuds abonnemangsalternativ i ett samarbete direkt mellan operatörer och Samsung Electronics Nordic, utan mellanhänder.

Med Scrives skalbara lösning blir det dessutom enkelt att expandera mot fler europeiska marknader på sikt.

– Vi är glada och stolta över att Samsung väljer vår lösning. Vi har arbetat länge med att utveckla vårt erbjudande för telekomindustrin och det faktum att nu Samsung, som är en av världens ledande smarttelefontillverkare valt att samarbeta med oss, är ännu ett tecken på att vi har lyckats skapa en av de bästa lösningarna inom marknaden, säger Viktor Wrede, VD på Scrive.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00