Semperis introducerar stöd för Okta
Hem NyheterFöretagsnyheter Semperis introducerar ett integrerat stöd för Okta

Semperis introducerar ett integrerat stöd för Okta

Publicerat av: Redaktionen

Säkerhetsbedömningsverktyget Purple Knight får integrerat stöd för Okta, vilket utökar företagets stöd för flera katalogtjänster.

Cybersäkerhetsföretaget Semperis, introducerar ett integrerat stöd för Okta i sitt säkerhetsutvärderingsverktyg, Purple Knight.

Det innebär att Semperis utökar företagets stöd för flera katalogtjänster, utöver Microsoft-identitetsplattformarna Active Directory och Entra ID (tidigare känd som Azure AD).

Stödet för Okta i Purple Knight följer flera förfrågningar från partners och community-användare som använder identitetsplattformen, ofta i kombination med Microsoft Active Directory och Microsoft Entra ID. Den initiala uppsättningen med 10 Okta-säkerhetsindikatorer inkluderar kontroller av mycket privilegierade anpassade roller, API-tokens som skapats under de senaste 7 dagarna och nya superadministratörsbehörigheter som beviljats en grupp.

Semperis introducerar stöd för Okta”Som ett community-baserat verktyg för utvärdering av identitetssäkerhet ger Purple Knight-communityt oss en direkt åtkomst till feedback från tusentals organisationer”, säger Ran Harel, Semperis Associate Vice President för säkerhetsprodukter. ”Vi hör allt oftare att organisationer använder Okta tillsammans med Microsofts identitetsplattformar. Genom att lägga till säkerhetsindikatorer för Okta till Semperis Purple Knight, bygger vi på Purple Knights förmåga att förbättra säkerheten i hybrididentitetsmiljöer, som kommer att fortsätta att expandera när organisationer utforskar den bästa kombinationen av teknologier för sina miljöer.”

Den viktigaste skillnaden i Purple Knights introduktion av Okta-stöd är möjligheten att integrera Okta-säkerhetsresultat med Active Directory och Entra ID-resultat i en hybrid identitetsmiljö, säger Tammy Mindel, Semperis produktchef.

”Purple Knight visar kopplingarna mellan Okta och Microsofts identitetsplattformar,” säger Mindel. ”Vårt beslut att lägga till stöd för Okta kommer från att våra partners och kunder har uppmärksammat oss på och möjligheten att ge unikt värde genom att exponera plattformsoberoende sårbarheter.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00