ServiceNow fördjupar samarbetet med Microsoft
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER ServiceNow fördjupar samarbetet med Microsoft

ServiceNow fördjupar samarbetet med Microsoft

Publicerat av: Redaktionen

– SaaS-bolaget ServiceNow meddelar nu, i samband med deras största kundevent Knowledge 23, att de fördjupar sitt partnerskap med Microsoft för att öka tillgången till digital kunskap och möjligheterna för en karriär inom tech.

Detta är ännu ett steg mot ServiceNows mål att utbilda en miljon människor i Now-plattformen till och med 2024.

 Marknadsledaren för digitala arbetsflöden, ServiceNow, fördjupar nu samarbetet med Microsoft med målet att öka tillgången till digital kunskap. Detta meddelades under ServiceNows största kundevent för året, Knowledge 23. Bolagens samlade teknik och expertis gör det möjligt för personer med olika bakgrunder att bygga karriärer inom tech, och det skapar även möjlighet till digital transformation inom organisationer som lär sig hur man kan sticka ut genom användning av de båda plattformarna.

ServiceNow fördjupar samarbetet med Microsoft

Anne Haaber-Bernth, Sverigechef på ServiceNow

RiseUp with ServiceNow är ett globalt program som utformats med målet att utbilda en miljon människor i företagets plattformar fram till 2024. Genom den gemensamma satsningen finns nu möjlighet att bygga upp grundläggande kunskaper i Microsofts- och ServiceNows verktyg. Det omfattande utbildningsprogrammet kommer att påskynda den talangberedskap som behövs för att

kunder och partners ska kunna dra full nytta av ServiceNow och Microsofts ekosystem. Individer kan bygga grundläggande kunskap om ServiceNow och Microsofts verktyg genom att komma åt kurser direkt via ServiceNows Now Learning.

“Vi ser just nu en väldigt föränderlig arbetsmarknad, och det är viktigt att både bolag och individer fortsätter utveckla sina digitala färdigheter löpande. Digitala kunskaper krävs inte bara i roller inom tech, utan i hela organisationer. Utbildningsprogrammet kommer att bidra till att accelerera att de

talanger som behövs för att kunder och partners ska kunna dra full nytta av ServiceNow- och Microsofts ekosystem finns på plats. Jag är glad att se RiseUps program fortsätta växa, i Sverige har vi redan flera initiativ med partners som till exempel The Upskill Company och Brights”, säger Anne Haaber-Bernth, Sverigechef på ServiceNow.

ServiceNows och Microsofts kurser och program kommer snart att finnas tillgängliga, och deltagare kommer att kunna få ett ServiceNow IT Leadership Certifikat på LinkedIn Learning.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00