Hem Nyheter Sigma är bland de första med Azure IoT-certifiering av Microsoft

Sigma är bland de första med Azure IoT-certifiering av Microsoft

Publicerat av: Redaktionen

Sigma är bland de första i världen att bli IoT-certifierade av Microsoft.

Sigma är bland de första med Azure IoT-certifiering av Microsoft 2

Sigma fortsätter att satsa strategiskt med Microsoft och Azure IoT.

Tidigt i år lanserade Microsoft möjligheten för sina specialistpartners världen över att få genomföra certifieringstester på Azure IoT. Sigma var då bland det första i världen som certifierade flera av sina specialister inom IoT-området.

Sigma är idag en marknadsledande aktör inom Azure IoT i Norden och det är av ytterst strategisk vikt för dem att ligga i framkant och vara certifierade på den senaste teknologin från partnern Microsoft.

– I och med denna certifiering ingår vi nu i en stark gemenskap med andra Microsoft partners globalt och inte minst Microsofts egna specialister som har genomfört samma certifiering under Q1, säger David Österlindh, VD för Sigma IoT & Advanced Analytics.

Certifieringen innebär att Sigma stärker sin position ytterligare som ledande leverantör av specialisttjänster inom Azure IoT.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>