Sigma Technology når AWS Advanced Consulting Partner-status
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Sigma Technology når AWS Advanced Consulting Partner-status

Sigma Technology når AWS Advanced Consulting Partner-status

Publicerat av: Redaktionen

Sigma Technology har uppnått AWS Advanced Consulting Partner-status.

 Företaget har uppfyllt samtliga mål och krav för att uppnå denna nivå.

Med bevisad erfarenhet att kunna styra molnbaserade projekt och hjälpa kunder med deras molnomvandling fortsätter Sigma Technology att positionera sig genom att lansera flera nypaketerade tjänster för att hjälpa ännu fler kunder att påskynda sin molnbaserade resa och implementera lösningar enligt AWS:s bästa praxis.

Sigma Technology Group fortsätter att expandera sina molnbaserade innovationserbjudanden och utveckla partnerskap med teknologileverantörer. Genom att vara tungt representerad i Sverige ser företaget en hög efterfrågan från lokala kunder och internationella företag på digitaliseringstjänster som inkluderar molnomvandling. Att etablera ett stabilt samarbete med Amazon Web Services (AWS) blev ett av företagsmålen för 2022 då Amazons engagemang i hållbar miljö till fullo överensstämmer med gruppens CSR. Det universella med plattformen blev en annan avgörande punkt. AWS:s klientlista täcker in både stora organisationer, som använder högpresterande IT-lösning, och snabbväxande startups.

Tidigare i år hade Sigma Technology nått statusen AWS Partner och redan efter sex månader lyckades de uppgradera till Advanced Level Partner-status.

Rashin Kabodvand, VD på Sigma Technology Cloud, kommenterar:

Sigma Technology når AWS Advanced Consulting Partner-status

Rashin Kabodvand, VD på Sigma Technology Cloud, och Jimmy Dahlqvist, Head of AWS Technology på Sigma Technology Cloud

– AWS befinner sig bland TOPP 3 ledande inom molnet, med mer än 30% av den globala marknadsandelen. Vi ser stor potential i att utveckla vår kunnighet i Amazon Web Services och få fler certifierade medarbetare som bevis på vår expertis. Vi ser en enorm ökande efterfrågan på molntjänster och digitalisering där kunder tar steg mot molnet i ett allt snabbare tempo än tidigare. Vi hoppas att partnerskapet kommer ge oss en klar positionering och mer företagsmöjligheter att komma framåt och hjälpa våra kunder förnya sig.

Jimmy Dahlqvist, Head of AWS Technology på Sigma Technology Cloud, är ansvarig för att utveckla inriktningen och att coacha teamet med molningenjörer. Han kommenterar:

– För att uppnå statusen AWS Advanced Consulting Partner måste organisationen demonstrera omfattande expertis, kundframgångshistorier och få flertalet certifikat för att kvalificera sig till AWS Advanced Consulting Partner-status. Att få AWS Advanced Consulting Partner-status betyder att vi får fler förmåner för våra kunder så som utökat stöd, förmåner från AWS och bättre resurser att kunna stötta dem med arbetsmängden och IT-resurser för att migrera till AWS Cloud.

– Med individuell coaching och ambitiösa utvecklingsplaner så sätter vi tydliga och konkreta mål. Resultatet av investeringen är att vi idag har över 30 certifierade konsulter och över 100 nöjda kunder runt om i landet, tillägger Jimmy.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00