Snow Software prisades i Stockholm

Snow Software’s grundare och VD Axel Kling utnämndes till Bästa internationella tillväxt i samband med entreprenörstävling EY Entrepreneur Of The Year som arrangerades i Stockholm.

Axel Kling var nominerad i flera kategorier och vann huvudsponsorn SEB:s prestigefyllda pris Bästa internationella tillväxt. Juryns motivering var:Snow

”Med en unik affärsidé, hårt arbete och stor uthållighet har vinnaren skapat ett företag som nu har världen som sin arena. Företaget har en dynamisk tillväxt och den gränslösa framgångssagan har bara börjat”.

– Jag är stolt över utmärkelsen som delas med alla medarbetare på Snow. Vi gör det här tillsammans och ska fortsätta göra vardagen enklare för våra kunder säger Axel Kling, VD förSnow Software.

EY Entrepreneur Of The Year är en av världens främsta utmärkelser för entreprenörer. Det är den första internationella utmärkelsen för entreprenörer som med tydliga visioner och goda ledaregenskaper bygger upp framgångsrika företag. Tävlingen genomförs på regional, nationell och internationell nivå i fler än 140 städer i fler än 60 länder.

 

Post Comment