SoftOne inleder samarbete med TimeTerminal

SoftOne Group, utvecklaren och leverantören av det molnbaserade affärssystemet SoftOne GO, har breddat sitt utbud av anvisade leverantörer av tidterminaler för att erbjuda sina kunder ökade valmöjligheter.

SoftOne inleder samarbete med TimeTerminal 1Tidterminalerna används av SoftOnes kunder som nyttjar mjukvaran TimeStamp för tidstämpling.

– Vårt samarbete med TimeTerminal är ett steg i vårt arbete att erbjuda våra kunder alternativa lösningar. Vi uppfattar att TimeTerminal uppfyller våra leverantörskrav som ämnar till att säkerställa att våra kunder får tillgång till en kvalitetssäkrad stämpelklocka anpassad utefter deras behov. Tidterminalen är ett viktigt arbetsverktyg för våra kunder. TimeTerminal erbjuder också våra kunder två års kompletterande support och garanti som en del i deras erbjudande, vilket är en trygghet för oss och våra kunder, säger Denho Bilir, Chief Information Officer på SoftOne Group.

– Vi på TimeTerminal är mycket glada över samarbetet med SoftOne Group. De har ett stort antal kunder inom många branscher, och speciellt inom handeln och dagligvaruhandeln där tidterminaler ofta används. Våra pekskärmsterminaler är optimerade för molntjänster och vi ser fram emot att stödja SoftOnes kunder, säger Dirk Lüders, Global Partnerships Director på TimeTerminal.

I SoftOne Timestamp har anställda möjlighet att stämpla sina tider och ange avvikelseorsaker vid behov. Förutom stämpling kan anställda även se sitt schema, sina saldon, kvarvarande rast och nyheter som ni vill dela via stämpelklockan. Det går även att skriva ut en brandlista ur stämpelklockan. Användare kan välja valfri hårdvara till SoftOne TimeStamp, men en kvalitetssäkrad lösning rekommenderas då belastningen på skärmen kan vara hög.