Softronic på första plats i Radars leverantörskvalitetsgranskning
Hem NYHETER Softronic på första plats i Radars leverantörskvalitetsgranskning

Softronic på första plats i Radars leverantörskvalitetsgranskning

Publicerat av: Redaktionen

Softronic kom på första plats i kategorin Verksamhetsnära IT-tjänster och är därmed ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2022 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning.

–          Vi är oerhört glada att vi har vunnit och det är ett bevis på att vi levererar med högsta kvalitet till våra kunder, säger Charlotte Eriksson, VD på Softronic.

Varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. Mätperioden för årets rapport har utökats och skett Q1 2022 för att ge en tydlig bild av rådande läge mellan leverantörer och kunder under det utmanande och speciella pandemiåret. I år har över 800 svenska verksamheter varit med och svarat.

Softronic på första plats i Radars leverantörskvalitetsgranskning

Charlotte Eriksson, VD på Softronic. 

–          Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2022 visar tydligt på vikten av tydlighet i kompetens och leverans vilket reflekteras i kundernas värdering av partnerskap och värde i sin relation med leverantör. Leverantörer som uppvisar hög kompetens och tydlighet i sitt erbjudande har premierats när kunderna tvingats ha fokus på kostnader och lönsamhet, säger Hans

Werner, VD på Radar.

Det är sjunde gången som Softronic placerar sig på topp fem-listan.

–          Stort tack till alla medarbetare och kunder för att ni gör det möjligt, avslutar Charlotte Eriksson.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00