Hem Nyheter Solita först i Norden med Premier Partner-status hos Snowflake Computing

Solita först i Norden med Premier Partner-status hos Snowflake Computing

Publicerat av: Redaktionen

Det ledande konsultföretaget inom digital transformation, Solita, har uppnått Premier Partner-status hos det molnbaserade dataföretaget Snowflake.

Solita först i Norden med Premier Partner-status hos Snowflake Computing 4Snowflake och Solita inledde sitt samarbete 2017, för att hjälpa företag att bli mer datadrivna. Solita är Snowflakes första Premier Partner i Norden.

Under åren har Solita hjälpt över 50 företag med att implementera Snowflakes molnbaserade dataplattformar, och med den egna DataOps-plattformen Agile Data Engine har man skapat automation för Snowflake-baserade lösningar. Solitas certifierade konsulter och ett specialiserat Snowflake SWAT-team hjälper företag i Norden och övriga Europa att bygga flexibel datakapacitet som driver innovation och tillväxt.

– Vi är väldigt glada över att bli en av Snowflakes Premier Partners. Vi har byggt datamoln med Snowflake åt många av våra kunder, och har utvecklat ett eget DataOps-moln för att automatisera utveckling och drift av plattformarna. Tillsammans med Snowflake kan vi erbjuda de bästa lösningarna för alla företag, säger Vesa Hammarberg, Business Lead för dataplattformar på Solita.

– Snowflake tror fullt ut på visionen om datamoln. Tusentals kunder runt om i världen använder Snowflakes plattform för att använda sin data på helt nya sätt. Det skulle inte vara möjligt utan vårt partnernätverk. Vi är mycket glada över att Solita har blivit en av våra främsta partners i Europa, säger Ulf Forsström, Partner Manager hos Snowflake.

Snowflake, som nyligen introducerades på New York-börsen, har en snabbt växande kundbas.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>