Sylog Syd öppnar i Malmö
Hem NYHETER Sylog Syd öppnar i Malmö

Sylog Syd öppnar i Malmö

Publicerat av: Redaktionen

It-bolaget Sylog fortsätter att växa med ett nytt kontor i Malmö – Sylog Syd.

Genom etableringen vill bolaget finnas nära den expansiva marknaden i regionen. Planen är att inom ett år anställa ett 50-tal personer.

Sylog Syd öppnar i Malmö

Anders Otterstedt, tillträdande vd på Sylog Syd

Anders Otterstedt är en erfaren ledare med en bakgrund som yrkesofficer och chef inom konsultbranschen, senast som sektionschef på AFRY. Han har nu fått uppdraget att bygga upp Sylog Syd och det nya kontoret i Malmö som öppnar den 15 oktober.

– Det är en fantastiskt rolig uppgift att etablera Sylogs kultur och vassa konsulttjänster också i den södra delen av Sverige. Det är en expansiv region med spännande kundmöjligheter och vi ser fram emot att finnas nära både kunder och framtida medarbetare, säger Anders Otterstedt, tillträdande vd på Sylog Syd.

Planen är att det nya kontoret inom ett år ska ha runt 50 anställda it-konsulter. Sylog har idag ett stort antal kunder i Skåne och genom närheten till bland annat Lunds Tekniska Högskola vill bolaget även nå potentiella medarbetare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00