Sylog växer genom förvärv av Neodev
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Sylog växer genom förvärv av Neodev med ytterligare ett 25-tal medarbetare

Sylog växer genom förvärv av Neodev med ytterligare ett 25-tal medarbetare

Publicerat av: Redaktionen

Sylog har köpt 100 procent av aktierna i Neodev.

Genom förvärvet växer Sylog med ytterligare ett 25-tal medarbetare.

Bolaget kommer att drivas vidare som ett självständigt dotterbolag hos Sylog.

Sylog växer genom förvärv av Neodev

Johan Jacobsson

Neodev är ett IT-bolag med bas i Malmö som erbjuder både konsulttjänster och helhetsåtaganden. Bolaget har 25 specialiserade medarbetare inom mjukvaruutveckling, maskininlärning och molntjänster.

– Genom förvärvet stärker vi vårt erbjudande på flera områden. Dessutom får vi en större kapacitet i den expansiva Malmö/Lund-regionen. Neodev kompletterar oss på ett utmärkt sätt, säger Johan Jacobsson, vd på Sylog.

Neodev är personalägt under ledning av vd Fredrika Olsson. Bolaget kommer efter uppköpet att drivas vidare som ett självständigt dotterbolag inom Sylogkoncernen.

– Neodev delar Sylogs värderingar och filosofi som verkligen har personalen i fokus. Affären kommer att skapa större utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare och ett bredare erbjudande för våra kunder, säger Fredrika Olsson.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00