OutSystems virtuella event samlar branschledarna inom lågkod
Hem EVENT Applikationsutvecklaren OutSystems virtuella event samlar branschledarna inom lågkod

Applikationsutvecklaren OutSystems virtuella event samlar branschledarna inom lågkod

Publicerat av: Redaktionen

Applikationsutvecklaren OutSystems, som är specialiserade på lågkod, anordnar tillsammans med kunder, partners och Amazon Web Services (AWS) det virtuella eventet ”Cloud Innovation Summit” den 7-8 juni.

Temat för året är ”Build it for Your Business” och fokuserar på hur företag kan sätta upp strategier för att bygga applikationer i molnet med lågkod.

OutSystems virtuella event samlar branschledarna inom lågkodUnder eventet kommer flera branschledare inom tech visa hur man bygger upp ett starkt partnerskap med affären i fokus för att uppnå satta digitaliseringsmål. Experter på moln- och applikationsutveckling kommer berätta om hemligheterna bakom att bygga verksamhetskritiska applikationer som kan lösa kritiska affärsbehov eller driva verksamhetens digitala resa. Det kommer även presenteras insikter och rekommendationer från ledare på AWS och OutSystems, med flera, som kommer att visa hur företag kan omvandla sina största idéer till mjukvara, och vad som är möjligt med moln- och molnbaserad utveckling.

Det virtuella eventet kommer bland annat innehålla:

·         Affärs- och ledarskapsseminarium: OutSystems och IT-chefer som leder affärsskapande projekt delar med sig av lösningar på de största hindren för digital omvandling, såsom att hitta utvecklartalanger, utvecklingshastighet och CX-agility. Dessa samtal kommer att visa hur ledande företagsorganisationer har knäckt koden för att uppnå konkurrensfördelar med hjälp av Outsystems utvecklingsplattform med lågkod.

·         Framtiden för ”Cloud-Native Development”: Ledare inom molnutveckling delar med sig av framtiden för applikationer som är byggda i molnet, kraften i mikrotjänster, containrar, CI/CD och DevOps-processer samt hur molnbaserad utveckling kommer att se ut med OutSystems ”Project Neo”,en kommande molnbaserad plattform från OutSystems.

·         Presentation av tillämpningar – kundupplevelse och innovation på arbetsplatsen: OutSystems-teamet delar med sig av affärskritiska applikationer som byggts av OutSystems-kunder och berättar om hur de snabbt kunnat skapa intuitiva, skalbara och säkra molnapplikationer.

·         Hur byggde vi detta? – Blixtföreläsningar: Dessa snabba demonstrationer av appar från OutSystems-utvecklare visar några av de senaste projekten som byggts på OutSystems.

– Det virtuella eventet är utformat för att visa hur utveckling med lågkod ger stora fördelar när det kommer till smidighet, kreativitet och snabbhet för utvecklingsteam och nya möjligheter till samarbete i projekt från hela verksamheten. För företag som är intresserade av att skapa skalbara och säkra molnapplikationer är detta event ett bra tillfälle för att lära sig hur man gör, säger Robson Grieve, CMO på Outsystems.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00