Tech Data Azlan tillkännager distributionsavtal med Aruba Network

Tech Data Europas division för mervärdesdistribution av företagslösningar inom nätverk, servrar, lagring och programvaror, har utsetts till distributör för Arubas fullständiga sortiment av trådlösa lösningar för medelstora och stora företag.

Aruba är ett Hewlett Packard Enterprise-företag (HPE) och har siktet inställt på att så snabbt som möjligt styra in HPE-partners mot produktsortimentet.

Arubas trådlösa lösningar är nu helt integrerade i nätverksportföljen för HPE och är tillgängliga för försäljning av HPE-återförsäljare. Tech Data Azlan har skapat ett antal Tech Data Azlanutbildnings- och marknadsföringsverktyg som ska underlätta för HPE-partners att snabbt skaffa sig kompetens inom Arubas produkter och därmed kunna utöka sitt kunderbjudande för att möta företagens ökande efterfrågan på snabba, tillförlitliga, säkra och trådlösa nätverkslösningar.

Stephen Cant, Director, Hewlett Packard Enterprise Group, Tech Data Azlan Europa, säger: ”Arubas överlägsna trådlösa tekniker för LAN-infrastruktur och principhantering bygger vidare på och förbättrar HPE:s vision för ett enhetligt campus-nätverk, vilket medför många nya möjligheter för HPE-partners. De tillhandahåller en lösning som perfekt kompletterar HPE:s konvergerade nätverksinfrastruktur och beprövade trådbundna LANfunktioner, vilket förstärker fördelarna ytterligare för företagskunder.

”Med bredden i HPE:s utbud av switchar och Arubas innovationer inom mobilitet ska våra HPE-partners nu kunna erbjuda företag de allra bästa lösningarna för deras nätverksbehov. Azlans investering och de resurser vi tillhandahåller ger HPE-återförsäljare möjlighet att lära sig mer om Arubas tekniker, bättre förklara mervärdet för sina kunder och så snart som möjligt börja driva inkrementell försäljning.”

”Vårt nya samarbete med Azlan gör det möjligt för oss att nå ut till hela nätverket med HPEpartners i Europa,” säger Simon Ewington, Vice President, EG Distribution EMEA, Hewlett Packard Enterprise. ”Arubas vision är att leverera nästa generations bästa lösningar för nätverksåtkomst för att göra den mobila arbetsplatsen möjlig för företag. Med sin expertis och sina funktioner inom mervärdeslösningar samt sin erfarenhet av att arbeta med HPE och dess partners, är Tech Data Azlan perfekt rustat för att hjälpa HPE-återförsäljare få ut det mesta av möjligheterna.”

Utöver avancerat trådlöst nätverkande omfattar Arubas utbud även mobilitetsprogramvaror för företag, säkerhets- och dirigeringslösningar som kan integreras i hela infrastrukturen, vilket skapar ytterligare värde för verksamheter som önskar optimera mobiliteten. I senaste rapporten från Gartner Inc., Magic Quadrant for Wired and Wiereless LAN Infrastructure, placerades Hewlett Packard Enterprise (Aruba Networks) för fjärde året i rad i kvadranten för ledare. Tech Data Azlan har valts som distributör för hela Arubas utbud av lösningar i Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Österrike, Spanien, Portugal, Sverige, Finland, Nederländerna och Belgien. HPE-partners som har frågor kan kontakta Tech Data Azlan via hpe@techdata.nu

Post Comment