Tech Mahindra i samarbete med ColorTokens och SSIC – lanserar ett nytt cybersäkerhetsprogram
Hem Säkerhet Tech Mahindra i samarbete med ColorTokens och SSIC – lanserar i dag nytt cybersäkerhetsprogram

Tech Mahindra i samarbete med ColorTokens och SSIC – lanserar i dag nytt cybersäkerhetsprogram

Publicerat av: Redaktionen

Tech Mahindra, en ledande leverantör av tjänster och lösningar för digital transformation lanserar i dag Strategic Cyber ​​Insights, Powered by X-Analytics – en strategisk rådgivningstjänst för cybersäkerhet.

Genom den här nya tjänsten kommer Tech Mahindra att kunna hjälpa företag att framtidssäkra affärsverksamheter och göra det enklare för kunder att arbeta med cybersäkerhet på optimal nivå.

Tech Mahindra har inlett samarbete med ColorTokens för att leverera avancerade Zero Trust-cybersäkerhetslösningar och riskhanteringstjänster. Samarbetet drar fördel av ColorTokens partnerskap med SSIC för att kvantifiera, hantera och spåra risker. I samarbete med ColorTokens och Secure Systems Innovation Corporation (SSIC) erbjuder Tech Mahindras Strategic Cyber ​​Insights, Powered by X-Analytics cyberanalysinsikter för att effektivt mildra hot och säkerställa att organisationer har den säkerhetsnivå som deras verksamhet kräver. X-Analytics utnyttjar avancerad analys av finansiella cyberrisker och gör det möjligt för företag att kunna navigera med tillförsikt och tydlighet.

Tech Mahindra i samarbete med ColorTokens och SSIC – lanserar ett nytt cybersäkerhetsprogram”För företag är garantier och försäkringar avgörande eftersom varje intrång riskerar att kosta väldigt mycket pengar, och innebär oftast förlust av kritiska data. Att utvärdera cybersäkerhetsbeslut för framgångsrika affärsresultat är en nyckelkomponent i modern affärsplanering. Med Tech Mahindras Strategic Cyber ​​Insights, Powered by X-Analytics, ger vi organisationer möjlighet att anpassa sina cybersäkerhetsinsatser efter sina affärsmål.”, säger Kunal Purohit, Chief Digital Services Officer på Tech Mahindra.

Tech Mahindra Strategic Cyber ​​Insights kommer att göra det möjligt för företag att ligga steget före potentiella cyberattacker. Tjänsterna som tillhandahålls kommer att anpassas till organisationens säkerhetskontroller för att proaktivt eliminera cyberrisker som sannolikt kommer att orsaka stora ekonomiska konsekvenser och störningar.

”Traditionella riskhanteringsplattformar är ineffektiva och riskerar att utsätta organisationer för eskalerande hot. Företag behöver ett robust förhållningssätt till riskkvantifiering och riskhantering, särskilt i ett allt mer komplext IT-landskap. Våra avancerade cybersäkerhetslösningar har hjälpt organisationer att utöka sina möjligheter att skydda sig själva och sina kunder bättre. Vi är glada över lanseringen av Tech Mahindras Cyber ​​Insights som drivs av vår partner SSICs X-Analytics® för att kvantifiera, hantera och spåra risker i moderna företag”, säger Raja Ukil, SVP Global Markets and Partnerships på ColorTokens.

”Med lanseringen av Tech Mahindras Strategic Cyber ​​Insights, Powered by X-Analytics kommer kunder att få tillgång till nästa generations cyberriskanalys. Genom att utnyttja det senaste inom cyberekonomi ger Tech Mahindra Strategic Cyber ​​Insights företagsledare begripliga och genomförbara finansiella insikter om cyberrisker i organisationen”, säger Kevin Richards, VD för SSIC Cyber ​​Risk Services.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>