Hem NYHETER Telia först ut med fri surf mot Office 365 i sina nya företagsabonnemang

Telia först ut med fri surf mot Office 365 i sina nya företagsabonnemang

Publicerat av: Redaktionen

Som första operatör på marknaden lanserar Telia helt nya mobilabonnemang för företagskunder som inkluderar surftrafik för Office 365 Business/Enterprise och dessutom är 5G-redo.

Telia först ut med fri surf mot Office 365 i sina nya företagsabonnemang 3De nya abonnemangen börjar säljas den 1 april.

Den 1 april lanserar Telia nya mobilabonnemang för företagskunder där fri surf mot Office 365 Business/Enterprise ingår i flera av abonnemangen, något Telia är ensamma med på den svenska marknaden. Det innebär att så länge kunderna har surfmängd kvar på sitt abonnemang kan de surfa fritt på appar inom Office 365, som till exempel Microsoft Teams. De nya abonnemangen är också 5G-redo, vilket innebär att kunderna är redo för 5G när väl tekniken blir tillgänglig i mobilerna och nätet.

– Det har aldrig varit viktigare att kunna erbjuda digitala arbetssätt till sina medarbetare. Vi vet att det finns en klyfta mellan stora och små verksamheter, där just många mindre företag kämpar med att tillgodogöra sig ny teknik. Genom att vi i våra nya abonnemang inkluderar trafiken för Office 365 hoppas vi kunna minska tröskeln och bidrar till att fler mindre företag tar steget mot en digital arbetsplats, samt att större företag fortsätter utveckla sitt digitala arbetssätt, säger Tobias Larsson, chef för företagsaffären på Telia.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00