Telia har tecknat avtal med Hässleholms Fibernät AB som kommunikationsoperatör av öppet nät
Hem NYHETERNÄTVERK Telia tecknar avtal med Hässleholms Fibernät AB som kommunikationsoperatör av öppet nät

Telia tecknar avtal med Hässleholms Fibernät AB som kommunikationsoperatör av öppet nät

Publicerat av: Redaktionen

Telia har tecknat ett flerårigt avtal med Hässleholms Fibernät AB som kommunikationsoperatör av öppet nät.

Avtalet innebär att Telia kommer leverera ett brett utbud av bredbands- och tv-tjänster till cirka 8 000 hushåll, som idag är anslutna till fibernätet i Hässleholms kommun.

Telia har tecknat avtal med Hässleholms Fibernät AB som kommunikationsoperatör av öppet nät”Vi är glada över vårt nya samarbete med Hässleholms Fibernät AB som kommunikationsoperatör av öppet nät.

Vi har ett stort utbud av bredband- och tv-tjänster och ser fortsatta möjligheter att utveckla vårt samarbete inom digitala tjänster”, säger Jonas Drougge, ansvarig för uppkopplade och smarta byggnader på Telia Sverige.

I och med det nya avtalet kan Hässleholms fibernät införa olika typer av tjänster inom digitaliseringsområdet och samtidigt fortsätta bygga ut fiber i Hässleholms kommun.

”Med Telia säkrar vi en högkvalitativ leverans och ökad valfrihet, och vi ser mycket positivt på samarbetet framöver, säger Tony Hadarson VD på Hässleholms Fibernät AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00