Dell Technologies i partnerskap med AI Sweden
Hem LEVERANTÖRDELL Dell Technologies har inlett ett partnerskap med AI Sweden

Dell Technologies har inlett ett partnerskap med AI Sweden

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies har inlett ett partnerskap med AI Sweden, Sveriges nationella center för artificiell intelligens.

Målet är att tillsammans med AI Sweden stärka AI-utvecklingen i Sverige.

Dell Technologies i partnerskap med AI Sweden

Stefan Alariksson, VD på Dell Technologies i Sverige.

AI Sweden har en viktig roll i att accelerera användningen av AI i Sverige och organisationen arbetar nära näringsliv, forskningsinstitut och offentlig sektor i Sverige. En stor del av arbetet genomförs i partnerskap med organisationer från privat och offentlig sektor samt akademin.

”Det är ett viktigt samarbete där vi kan bidra med både expertis, lösningar och andra resurser för att stötta det viktiga arbete som AI Sweden gör. Som global organisation kommer vi kunna dra nytta av de framsteg som görs i andra delar av världen och se hur det kan vara värdefullt i en svensk kontext,” säger Stefan Alariksson, VD på Dell Technologies i Sverige.

”Vi är mycket glada över partnerskapet med Dell och ser fram emot att gemensamt arbeta för att stärka svensk välfärd och konkurrenskraft,” säger Martin Svensson, Co-Director, AI Sweden.

För mer information om AI Sweden, vänligen besök: www.ai.se

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00