Hem Nyheter TerrificTuesdays – Sveriges största digitala konferens sprider mod och inspiration under coronakrisen

TerrificTuesdays – Sveriges största digitala konferens sprider mod och inspiration under coronakrisen

Publicerat av: Redaktionen

Det är nu det avgörs. Vårt land har stannat och vi får inte längre mötas. Men det är nu vi behöver varandra som mest.

TerrificTuesdays – Sveriges största digitala konferens sprider mod och inspiration under coronakrisen 3Därför lanseras nu TerrificTuesdays, Sveriges största digitala inspirationskonferens med premiär tisdag 7 april från klassiska Ericsson Globe. Fritt för alla att delta via mobil, dator eller surfplatta.

Initiativtagarna, digitala inspiratören Frida Boisen och förändringsledaren Kristina Hagström-Ilievska, har gått samman med techbolaget Pulsen och Stockholm Live för att varje tisdag erbjuda en kostnadsfri digital konferens som ger kraft, mod och inspiration att se en ljus framtid trots all ovisshet.

– Det här är ett helt fantastiskt projekt som kommit till på rekordtid. I krisfart helt enkelt! Vi såg ett stort behov av inspiration och gemenskap på nya sätt. Projektet växte snabbt med talare och partners som vill ställa upp för hela Sverige i denna stund, kommenterar Kristina Hagström-Ilievska, initiativtagare, moderator och projektledare för satsningen.

Varje tisdag presenteras TerrificTuesdays från en av Stockholms största arenor, med några av Sveriges ledande inspiratörer på scen.

– Det är nu vi behöver samlas och få nya insikter och inspiration mer än någonsin! Vi vill bryta tystnaden och människors ofrivilliga isolering och istället skapa gemenskap i denna stund. Vi hoppas att så många som möjligt hänger med på TerrificTuesdays. Det kostnadsfritt för alla som har det tufft just nu. Men den som har möjlighet att stötta projektet kan också bidra för att hjälpa oss ur coronakrisen, säger Frida Boisen, moderator och en av initiativtagarna bakom TerrificTuesdays.

Eventet är kostnadsfritt, men alla som har möjlighet att stötta projektet kan göra det. Allt överskott från projektet går till WHO:s fond COVID-19 Solidarity Response Fund.

På talarlistan finns några av Sveriges ledande talare, bland andra Christina Stielli, Annika R Malmberg, Karin Zingmark och Christer Olsson.

– Verkligheten har kastat oss in i en ofrivillig intensivkurs i digital samvaro. Vi vill försöka göra något riktigt bra av det och använda vår erfarenhet kring digitalisering, och Stockholm Lives arenor att sända från, för att ge fantastiska talare möjlighet att sprida lite inspiration, kunskap och mod under coronakrisen, säger John Torgersson, vd på Pulsen Integration.

De första tre tisdagarna, med start 7 april, sänds TerrificTuesdays från Ericsson Globe, för att sedan turnera konceptet vidare till Tele2 arena och Nationalarenan Friends arena.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>