The Stellar Collective & PE Accounting – en framgångssaga. "PE var givet från start"
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER The Stellar Collective & PE Accounting – en framgångssaga

The Stellar Collective & PE Accounting – en framgångssaga

Publicerat av: Redaktionen

The Stellar Collective är ett av Sveriges snabbast växande IT-konsultbolag och har en tillväxt på 156%, 2022 och hela 2784% sedan starten 2020.

Tillsammans med PE Accounting har de hittat ett vinnande koncept för att dubbla sin omsättning de kommande åren.

– Det finns inget innan PE. PE Accounting var givet redan från start! – Daniel J:son Lindh, VD på The Stellar Collective

The Stellar Collective är företaget som startade under pandemin och gick från 8,7 miljoner i omsättning, 2020 till 250 miljoner, 2022. Grunden till deras framgång säger de ligger i en unik affärsmodell, driven av självledarskap, generositet och exemplarisk leverans. På tre år har The Stellar Collective vuxit till en verksamhet med över 50 anställda och omsätter idag en kvarts miljard.

– Genom att outsourca våra ekonomiska processer till PE Accounting har vi kunnat frigöra resurser och fokusera på att expandera vår verksamhet, säger Daniel J:son Lindh VD på The Stellar Collective

Att implementera PE Accountings löne- och ekonomisystem redan från början säger Daniel var en självklarhet. “Vi är ett bolag som vill jobba lean och effektivt med interna system och processer så att vi kan fokusera på det som skapar värde för våra kunder, anställda och branschvänner istället. Då var PE Accounting ett självklart val.”.

PE Accounting erbjuder en helhetslösning för ekonomi- och lönesystem till företag inom tjänstesektorn. Genom att tillhandahålla specialiserade ekonomikonsulter och effektiva system med rätt funktionalitet hjälper de företag att optimera sina ekonomiska processer och frigöra tid för tillväxt.

The Stellar Collective – konsultbolag & mäklare

The Stellar Collective fungerar både som konsultmäklare och konsultbolag. Genom att hjälpa branschvänner ut i uppdrag och samtidigt även sina egna anställda ut till nya spännande kunder, har de hittat en affärsmodell som fungerar.

The Stellar Collective & PE Accounting – en framgångssaga. "PE var givet från start"

Daniel J:son Lindh, VD på The Stellar Collective, menar att PE Accounting var givet redan från start.

– Både pottlönesystemet och underkonsultmodulen i PE Accounting:s system har varit avgörande för att stödja vår affärsmodell, menar Daniel J:son Lindh, VD på The Stellar Collective

– Vi är glada över att kunna stödja The Stellar Collective i deras tillväxtresa, säger Linus Pekár, kundansvarig på PE Accounting. Vår lösning möjliggör för IT-konsultbolag att skalas upp snabbt och effektivt genom att ta hand om deras ekonomiska behov. Vi ser fram emot att fortsätta stödja företag som Stellar Collective i deras framgång.

Framtiden för konsultbolaget The Stellar Collective

Siktet är inställt på att behålla marknadspositionen och förberedda sig för en snabb och explosiv tillväxt när konjunkturen vänder. Ett av målen är att fördubbla omsättningen från en kvarts miljard till en halv miljard under de kommande åren.

Vi ser fram emot att fortsätta vår spännande resa tillsammans med The Stellar Collective och är otroligt tacksamma över att få ha varit med redan från start.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00