Tieto digitaliserar HR-processer tillsammans med Workday – ger anställda och chefer tillgång till nya HR-lösningar i molnet
Hem NYHETER Tieto digitaliserar HR-processer tillsammans med Workday – ger anställda och chefer tillgång till nya HR-lösningar i molnet

Tieto digitaliserar HR-processer tillsammans med Workday – ger anställda och chefer tillgång till nya HR-lösningar i molnet

Publicerat av: Redaktionen

Workday, Inc ledande leverantör av professionella molnlösningar för finans- och personalhantering meddelar att Tieto, som är ett av Nordens ledande mjukvaru- och tjänsteföretag.

Har valt Workdays Human Capital Management (HCM) för att förändra sina HR- och Talent Management funktioner.

Med Workday, flyttar Tieto till ett modernt och molnbaserat HR-system som förbättrar och förenklar upplevelsen för anställda, stödjer digitaliseringen av bolagets HR-hrprocesser och gör det enklare att ta affärsbeslut som baseras på realtidsrapportering och dataanalys.

Tieto har huvudkontor i Helsingfors i Finland och har över 13 000 anställda i 20 länder. Företaget omsätter möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhälle. Med sin nya strategi ökar Tieto takten för innovation och tillväxt, och stödjer detta i alla sina globala verksamheter.

Tieto sökte ett enhetligt HR-system som kunde ersätta en blandad  uppsättning av äldre lösningar när de valde Workday.

Med Workday HCM bedömer Tieto att de kan:

  • Ge anställda och chefer ett enkelt gränssnitt som gör det möjligt för dem att få tillgång till relevant information och utföra uppgifter via mobilen, var de än befinner sig.
  • Effektivisera HR-processer och frigöra tid för HR-anställda att istället fokusera på strategiska aktiviteter och initiativ som bidrar till affärsnyttan.
  • Få bättre realtidsanalyser och rapportering, genom att förse chefer med tillförlitliga uppgifter om personerna teamet och företagsledare med en klar överblick av hela arbetsstyrkan.
  • Bli bättre att behålla talanger och högpresterande personal genom att kunna spåra och hantera hela processen, från rekrytering till kompetensutveckling, i ett och samma system.
  • Undvika tidskrävande uppgraderingar genom att kontinuerliga uppdateringar från Workday, med ett enda system som levereras i molnet.

Kommentarer från Tieto och Workday
Tieto är en stark förespråkare av moderna arbetssätt och vill vara med och främja digitaliseringen i vardagen. I en snabbt föränderlig värld kan all information användas för att leverera ännu mer värde och bättre upplevelser för våra kunder och anställda. Workday gör det möjligt för oss att samla all HR-information i ett enhetligt system som medarbetare och chefer kan nå, var de än är. Detta kommer att ge oss möjlighet att fatta rätt affärsbeslut både nu och i framtiden”, säger Katariina Kravi, chef för Human Resources, Tieto.

”I en tid när det kan vara en utmaning att planera för och stödja framtida tillväxt, är det viktigt att ha en enhetlig global syn på HR-informationen i organisationen. Framåtblickande företag i hela EMEA-regionen förändrar nu sina HR-system genom att flytta informationen och tjänsterna till molnet, för att ge sina anställda de uppgifter de behöver på ett effektivare sätt samtidigt som det ger en bättre kundservice”, säger Chano Fernandez, president, EMEA & APJ, Workday.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00