IT-Total levererar nytt trådlöst nätverk till Ljusdals kommun
Hem NYHETER IT-Total levererar nytt trådlöst nätverk till Ljusdals kommun

IT-Total levererar nytt trådlöst nätverk till Ljusdals kommun

Publicerat av: Redaktionen

IT-Total har skrivit avtal med Ljusdals kommun om leverans av nytt trådlöst nätverk

IT-Total har på kort tid vunnit en rad offentliga upphandlingar inom nätverk. Även denna gång skall IT-Total IT-Total levererar nytt trådlöst nätverk till Ljusdals kommun 2leverera ett nytt modernt trådlöst nätverk baserat på produkter från Aruba Hewlett Packard Enterprise. IT-Total skall även leverera konsulttjänster och support. Avtalet löper under 3 år med option om ytterligare 1 år. Det nya nätverket, som på sikt skall ersätta hela det befintliga, ger kommunen och medarbetare tillgång till ett modernt trådlöst nätverk med hög kapacitet och tillgänglighet.

– IT-Total har haft Ljusdals kommun som kund sedan 2012. Det är glädjande att kommunen väljer oss som leverantör igen. Det visar att vi lever upp till deras högt ställda krav på kompetens, tillgänglighet, kvalitet och support. Och att vi erbjuder de bästa produkterna för att möta kundens höga krav när de nu ska bygga ett nytt modernt och kostnadseffektivt trådlöst nätverk i kommunen , säger Peter Wallin, sälj- & marknadschef IT-Total.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00